Juniorer 4. klasse+ (Junio)

31: AAIF Springere 6. klasse+ – Malene og Maija– GS (Pigesal og drengesal) – Mandag kl. 17.30-19.30
AAIF Springere er for alle drenge og piger i aldersgruppen 6. – 9. klasse, der kunne tænke sig at gå til springgymnastik.
Holdet er for alle niveauer, og sæsonens mål bliver, at vi igennem vores ugentlige træninger allesammen udvikler os på vores niveau, for til slut at kunne samles i ét fælles program til forårets opvisninger. Vi vil derfor prøve at planlægge træningerne således, at vi hele tiden rykker os og rammer gymnasterne lige dér, hvor de er, og så vi hjælpes ad med at give alle gymnaster en succesoplevelse igennem sæsonen.
Der skal påregnes en ekstraudgift til opvisningstøj, som skal bruges til forårets opvisninger. 
Vi vil forsøge at lave 1-2 arbejdsarrangementer, hvor gymnaster og forældre i fællesskab, tjener penge til holdkassen, således at udgiften til opvisningstøj kan minimeres, og prisen bliver på et niveau hvor alle kan være med. 
Hvis vi samler penge nok ind, vil vi ligeledes forsøge at arrangere en ekstra springtræning i lækre springfaciliteter i en større hal i/nær Århus.
Vi glæder os helt vildt til en sæson fyldt med en masse glade gymnaster, fede spring, sved på panden og en masse smil.

32: Åbyhopperne 3.–5. kl. – Malene H og Marie  – GS (Pigesal) – Tirsdag kl. 17.30-19.00
Åbyhopperne er et hold for både drenge og piger som har lyst til at lave gymnastik i form af både spring og rytme. Der plads til alle slags niveauer og det tager vi hensyn til under træningen. Vi glæder os til en sæson med en masse spring og rytme og ikke mindst en flok glade gymnaster.

33: HOLDET ER KUN FOR FRIVILLIGE I ÅBYHØJ IF GYMNASTIK - Instruktør/hjælpeinstruktør-holdet - Emilie Kledal Overgaard - GS (Drengesal) - Onsdag kl. 19.30 - 21
Konceptet er at vi i fællesskab hjælper hinanden med at springe og få rørt os. Dette inkluderer, at vi er fælles om modtagning. Alle er meget velkomne til at komme med opvarmning, lege, serier eller hvad end man har lyst til, men Emilie sørger for at der altid er noget planlagt. Man kan deltage i de dele man har lyst til og har rig mulighed for at være med til at forme træningen efter ens ønsker. 
Tilmelding til dette hold via mail til formand@aaifgym.dk

Tilmeld/Læs mere - (0)

Karate (Kar)
41: Karate for 8.klasse+ / voksne - Ditte, Lars og Peter - Åby skole (drengesal) -  Mandag kl. 17:30-19.00 + onsdag kl. 18:00-19:30
Karatehold for alle der går i 8. klasse+ / Voksne. Karate for alle niveauer. Vi er en klub, der vægter seriøs karate samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris.

42: Karate 1.-4. kl. - Asbjørn, Harald og Ingrid - 
Åby skole (drengesal) - Onsdage kl. 17:00-18:00

Har du lyst til at bruge din krop på en hård, anderledes og sej måde? Så er karate måske noget for dig. Til træningerne fokuserer vi på spark, slag, parader, selvforsvar og meget mere, men der skal stadig gøres plads til en gang stikbold en gang imellem. Til karate kan du eller dit barn følge jeres forbedring og læring hver gang man graduerer til et nyt flot bælte hvert halve år. 

Med unge trænere kommer vi med god energi og vores klub, Ronin Karate, udtrykker en kultur, som skiller sig ud fra hvad man normalt associerer med karate. For os er det vigtigt at karate er sjovt og ikke ligesom de regel strikte grupper man ser på film.


43: Karate for 5.-7. klasse - Ditte, Lars og Peter - Åby skole (drengesal) -  Onsdag kl. 18:00-19:30
Karatehold for alle der går i 5.-7. klasse. Karate for alle niveauer. Vi er en klub, der vægter seriøs karate samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris.
(Træner sammen med hold 41)
 
Tilmeld/Læs mere - (3)

Sommerhold - Forældre/barn (Fbarn)
Forældre/barn 3-4 år (100), torsdage kl. 16-17 på Åbyskole, pigesal

Holdet henvender sig til børn i alderen 3-4 år sammen med en forælder eller en anden voksen, der ønsker en sjov og aktiv stund med leg og bevægelse. Timen starter med opvarmning, hvor vi løber, danser og leger sammen. Derefter skaber vi en spændende redskabsbane, der udfordrer kroppen. Vores mål er at introducere grundlæggende spring som kolbøtter, vejrmøller, kraftspring og flikflak mm. Det er frivilligt at deltage i øvelserne, så man kan også bare hygge sig med at tumle på banen. Det vigtigste er, at både børn og voksne får en positiv og sjov oplevelse.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Sommerhold - Voksne (Voks)
Yoga 30+ (110), mandage kl. 16.30-17.45 på Åbyskole, pigesal
Undervisningen består af hatha yoga, og vi kommer hele kroppen rundt med klassiske yogastillinger og solhilsner. Altid i et roligt tempo og med fokus på at komme godt ind og ud af stillingerne samt at ”være i dem”. Alle kan være med, for yoga udføres med udgangspunkt i én selv, og det handler ikke om, hvor smidig, man er, men om at arbejde med sig selv - både kropsligt og mentalt. Timen afsluttes altid med en afslappende afspænding af hele kroppen.

Step (111), onsdage kl. 18.30-19.45 på Gammelgårdsskolen, drengesalen
Step er en sjov og effektiv motionsform, hvor der laves koreografi på stepbænke og gulv. Alle niveauer kan være med, fra begyndere til øvede, da jeg varierer trinnene. Vigtigst er at man har lyst til at have det sjovt og få sved på panden.

Høvdinderne 25+ (112), onsdage kl. 19-20 på Gammelgårdsskolen, pigesalen
Vi prøver et nyt koncept af her i sommerperioden. Høvdinderne er et hold for kvinder 25+, som har lyst til en times høvdingebold, sammen med andre skønne kvinder. Vi påtænker en let opvarmning i form af noget boldspil (10 min) inden vi går over og spiller høvdingebold. Alle kan være med uanset boldøje eller ej. Vi er der for at have det sjovt, grine sammen og bevæge os. Har man nogle gode ideer til opvarmningssjov med bold, er man altid velkommen til at komme med gode forslag. 
Vi glæder os til at se en masse høvdinder til sjov og bevægelse.

TRÆN360 ude for mænd og kvinder 16+ (113), torsdage kl. 19-20, mødested ved Gammelgårdsskolen. 
Træn360 UDE - 16+ M/K
Træning udendørs i al slags vejr. Vi arbejder med princippet om relativ belastning, hvor du selv bestemmer, hvor hårdt det skal være, når vi kommer 360 grader rundt i en varieret træning med styrke, puls, koordination og balance samt elementer af leg/spil. 
Vi sørger for god stemning og et højt aktivitetsniveau. Du kommer med god energi klædt på efter vejret - og et par handsker med et godt greb.

Tid: Torsdage kl. 19-20 (dog ikke Kr. Himmelfartsdag og 30/5)
Mødested: Som udgangspunkt Gammelgaardsskolen i skolegården. Andre mødesteder aftales på forhånd.
Instruktører: Bodil Hammer Bech, Jane Birkegaard Thomsen, Jytte Halborg og Charlotte Mentz
Tilmeld/Læs mere - (2)