Forældre/barn 1-5 år (Fbarn)

1 : Forældre/barn 1-3 år - Line M - Åby (pigesal) - Mandag kl. 15.30-16.30
Hver mandag skal vi have det sjovt og bevæge os sammen. Vi starter og slutter på samme måde hver gang. Men ellers skal vi hoppe, danse, trille, kravle og bruge vores stemmer. Vi skal opleve bevægelsesglæde sammen og ikke mindst have det rigtig sjovt. Alle, både børn og forældre skal gerne gå derfra med røde kinder.

2 : Forældre/barn 1-2 år - Camilla L - Åby (pigesal) - Tirsdag kl. 16.00-17.00
Er du klar på at tumle, lege og have det sjovt med mor/far/anden hver tirsdag? Vi skal synge, løbe, kravle, hoppe, trille med bolde, lege med faldskærm, svinge i lagen og tosse rundt. Vi starter timen med et par sange, derefter en leg eller anden motorisk aktivitet. Bagefter bygger vi en sej redskabsbane, hvor vi kan øve os i at kravle op, over ting, igennem ting og hoppe ned. Til sidst køler vi af med stille musik eller en anden rolig aktivitet og synger farvel. Vi glæder os til at se jer!

3: Fuld fart frem 3-4 år - Lotte D. - Gammelgårdsskolen (pigesal) - Onsdag kl. 16.00-17.00
OBS holdet er udbudt i fuld sæsonlængde, men vi mangler hænder fra uge 8 - uge 16 - vores forventning er at finde en løsning, evt. med hjælp fra enkelte forældre på holdet. 
Holdet er for børn i alderen 3-4 år og en forælder. Vi skal danse og lege - efterfulgt af, at vi skal tumle på sjove spændende redskabsbaner. Det handler om at have det sjovt med gymnastikken, og det sammen med en forælder til at hjælpe og skabe tryghed. 

4 : Forældre/barn 2 - 5 år - Nanna Jo - Åby pigesal - Torsdag kl. 16.00-17.00
Holdet er for børn i alderen 2-5 år og en forælder (eller en anden voksen), der gerne vil have en hyggelig stund, hvor der skal tumles og leges. Timen vil starte med opvarmning, hvor der vil blive løbet, danset og leget. Bagefter laver vi sammen en fed redskabsbane, hvor man kan bruge sin krop. Hver undervisningsgang vil der være en station, hvor man eksempelvis kan lære at lave kolbøtter, håndstand, vejrmøller, forøvelse til kraftspring, flikflak og salto. Det er frivilligt om man vil lave øvelsen, eller om man bare vil tumle rundt.  Det vigtigste er at det bliver en god stund for børn og forældre. 

Tilmeld/Læs mere - (0)

Puslinge 3-5 år (Pus)

11: Enhjørningerne 4-5 år (uden forældre) – Line M – Åby (pigesal) –  Mandag kl. 16.30-17.30
Er du mellem 4 og 5 år, kan du lide at lege, danse og have det vildt sjovt. Så er Enhjørningerne noget for dig. 
Vi leger sanglege, øver os i balance og leger danse teknik ind. Vi lære et par danse serie og har redskabsbane hver gang.
Så find dit bedste dansetøj frem og kom med.


12: Åbytonserne 3-5 år (uden forældre) - Laura og Liva - GS (pigesal) - Tirsdag kl. 17.00-18.00
På Åbytonserne skal vi lege og tonse og brænde en masse krudt af. Vi skal have det sjovt samtidig med at vi skal præsenteres for en masse forskellige forstadier til spring. Vi vil gøre det bedste vi kan for, at du får en god start og en sjov sæson på Åbytonserne. 

13: Puslingehold 3-5 år (uden forældre) - Camilla og Nadia - Åby (pigesal) - Tirsdag kl. 17.00-18.00
Hos os skal vi have det sjovt sammen! Vi skal lege, fjolle, løbe, danse og springe mens vi griner og får røde kinder. Målet er, at børnene i løbet af sæsonen gennem forskellige lege, øvelser og redskabsbaner bliver tilpas udfordret og udvikler sig i gymnastiske færdigheder, såsom trille, kolbøtter, balance, løbe, kravle, klatre. Vi glæder os til en times sjov med jeres børn, hvor vi sidst på sæsonen har fået udviklet vores grovmotoriks færdigheder, fået nye gymnastik venner og fjollet en masse. Vi ses tirsdage 17-17.55.

14: Abeunger 3-5 år (uden forældre) - Klaus og Louise - GS (pigesal og drengesal) - Onsdag kl. 17.00-18.00
Vil du hoppe og springe, dreje og hænge. Få stærke arme og en masse varme. Lære grundmotorik til salto og flik. Vi danser og vi fjoller uden mor og far. På ABEUNGER er der plads til alle drenge og piger (3-5 år), der vil give den en skalle.

15: Hoppelopperne 5-6 år (uden forældre) - Vibe og Zia - GS (pigesal og drengesal) - Torsdag kl. 16.00-17.00
Har du lyst til at gi den gas i gymnastiksalen sammen med en masse andre børn i alderen 5-6år? Vi leger, løber, hopper, danser, øver balance og meget mere. Vi øver os i at bruge de mange spændende redskaber i gymnastiksalen.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Børn 5 år - 3. klasse (Børn)

21: Sprigmix 0.-2. klasse – Malene og Nicola – GS (pigesal) – Mandag kl. 16.15-17.30
Springmix er et hold for både piger og drenge fra 0.-2. klasse. Holdet er et springhold, hvor børnene gennem forskellige springopstillinger bliver præsenteret for forskellige spring i løbet af sæsonen. Du skal vælge vores hold, hvis du har lyst til sjov, grin, sved på panden, men også hvis du ønsker at udvikle dig indenfor gymnastikken. 
Der kommer en udgift i forbindelse med opvisningstøj.

22: Superspringerne 2.-3. klasse – Berit og Emilie – GS (pigesal) - Onsdag kl. 18.00-19.00
Det her er holdet for piger og drenge, som elsker at træne, springe, danse og ”tumle”. Vi arbejder både med de grundlæggende øvelser indenfor spring og vi skal også arbejde med spring som flik-flak, araber, salto og meget mere. Der bliver fart over feltet og vi skal også træne vores muskler og smidighed, så kroppen bliver stærk.

23: Power Puff: 5-8 år - Pia K - Åby (Pigesal) – Torsdag kl. 17:00-18:00

Sjov, dans, fællesskab og bevægeglæde  er overskrifterne for dette  hold. Kan du lide at danse og have det sjovt så er Power Puff noget for dig. Vi lærer gennem sæsonen forskellige danse, som vi skal optræde med til opvisningen. Vi leger og har det sjovt med hinanden. Bemærk det er et hold uden redskaber og vi lærer lidt koreografi hver gang. Der kan være udgifter til opvisningstøj. Vi glæder os til at møde jer. 

24: Springspirene 0.-1. klasse – Zia og Sarah – GS (pigesal) – Onsdag kl. 17.00-18.00
På dette hold er der plads til at lege, springe, løbe og bevæge sig til musik. Du kan se frem til at have en hyggelig træning med de andre på holdet. Vi øver os i mange forskellige ting, som fx. at hoppe i trampolin, slå kolbøtter, vejrmøller og have hovedet ned ad. På holdet er man velkommen uanset hvilket niveau, man har. Vi slutter sæsonen af med at deltage i lokaleopvisningen i foreningen. Vi glæder os til at se jer.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Juniorer 4. klasse+ (Junio)

31: AAIF Springere 6. klasse+ – Malene og Maija– GS (Pigesal og drengesal) – Mandag kl. 17.30-19.30
AAIF Springere er for alle drenge og piger i aldersgruppen 6. – 9. klasse, der kunne tænke sig at gå til springgymnastik.
Holdet er for alle niveauer, og sæsonens mål bliver, at vi igennem vores ugentlige træninger allesammen udvikler os på vores niveau, for til slut at kunne samles i ét fælles program til forårets opvisninger. Vi vil derfor prøve at planlægge træningerne således, at vi hele tiden rykker os og rammer gymnasterne lige dér, hvor de er, og så vi hjælpes ad med at give alle gymnaster en succesoplevelse igennem sæsonen.
Der skal påregnes en ekstraudgift til opvisningstøj, som skal bruges til forårets opvisninger. 
Vi vil forsøge at lave 1-2 arbejdsarrangementer, hvor gymnaster og forældre i fællesskab, tjener penge til holdkassen, således at udgiften til opvisningstøj kan minimeres, og prisen bliver på et niveau hvor alle kan være med. 
Hvis vi samler penge nok ind, vil vi ligeledes forsøge at arrangere en ekstra springtræning i lækre springfaciliteter i en større hal i/nær Århus.
Vi glæder os helt vildt til en sæson fyldt med en masse glade gymnaster, fede spring, sved på panden og en masse smil.

32: Åbyhopperne 3.–5. kl. – Malene H og Marie  – GS (Pigesal) – Tirsdag kl. 17.30-19.00
Åbyhopperne er et hold for både drenge og piger som har lyst til at lave gymnastik i form af både spring og rytme. Der plads til alle slags niveauer og det tager vi hensyn til under træningen. Vi glæder os til en sæson med en masse spring og rytme og ikke mindst en flok glade gymnaster.

33: HOLDET ER KUN FOR FRIVILLIGE I ÅBYHØJ IF GYMNASTIK - Instruktør/hjælpeinstruktør-holdet - Emilie Kledal Overgaard - GS (Drengesal) - Onsdag kl. 19.30 - 21
Konceptet er at vi i fællesskab hjælper hinanden med at springe og få rørt os. Dette inkluderer, at vi er fælles om modtagning. Alle er meget velkomne til at komme med opvarmning, lege, serier eller hvad end man har lyst til, men Emilie sørger for at der altid er noget planlagt. Man kan deltage i de dele man har lyst til og har rig mulighed for at være med til at forme træningen efter ens ønsker. 
Tilmelding til dette hold via mail til formand@aaifgym.dk

Tilmeld/Læs mere - (0)

Karate (Kar)
41: Karate for 8.klasse+ / voksne - Ditte, Lars og Peter - Åby skole (drengesal) -  Mandag kl. 17:30-19.00 + onsdag kl. 18:00-19:30
Karatehold for alle der går i 8. klasse+ / Voksne. Karate for alle niveauer. Vi er en klub, der vægter seriøs karate samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris.

42: Karate 1.-4. kl. - Asbjørn, Harald og Ingrid - 
Åby skole (drengesal) - Onsdage kl. 17:00-18:00

Har du lyst til at bruge din krop på en hård, anderledes og sej måde? Så er karate måske noget for dig. Til træningerne fokuserer vi på spark, slag, parader, selvforsvar og meget mere, men der skal stadig gøres plads til en gang stikbold en gang imellem. Til karate kan du eller dit barn følge jeres forbedring og læring hver gang man graduerer til et nyt flot bælte hvert halve år. 

Med unge trænere kommer vi med god energi og vores klub, Ronin Karate, udtrykker en kultur, som skiller sig ud fra hvad man normalt associerer med karate. For os er det vigtigt at karate er sjovt og ikke ligesom de regel strikte grupper man ser på film.


43: Karate for 5.-7. klasse - Ditte, Lars og Peter - Åby skole (drengesal) -  Onsdag kl. 18:00-19:30
Karatehold for alle der går i 5.-7. klasse. Karate for alle niveauer. Vi er en klub, der vægter seriøs karate samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris.
(Træner sammen med hold 41)
 
Tilmeld/Læs mere - (3)

Voksne (Voks)

51: Zumba Gold: - Bente Nedergaard – Elværket – Mandag. kl. 10-11
Zumba® Gold er de populære trin fra Zumba® Fitness på et niveau, hvor alle kan være med. Du får den samme gode oplevelse som i Zumba Fitness, men i lidt lavere tempo og med en let reduceret sværhedsgrad. Du får en sjov og afvekslende træning, hvor du både får brugt din krop, træner balancen og får din puls i vejret. Zumba® Gold styrker din kondition, koncentration, koordinering og stimulerer fedtforbrændingen. 
Vi danser til latininspireret og anden glad musik. 
Zumba® Gold er særlig egnet til dig, der måske er lidt ældre, ikke er vant til at træne, er overvægtig eller af andre grunde har brug for lidt mere skånsom træning. Kom i tøj du kan bevæge dig frit i og et par lette indendørs sko. Husk smil og vandflaske – du får brug for begge dele! Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Der undervises i 55 minutter.

53: Zumba Fitness 15 år+: - Bente Nedergaard - Globus Studio - Mandag. kl. 19-20
Zumba® Fitness er enkle koreografier inspireret af latin-danse og aerobic. Krop og sjæl kommer i sving, smilet kommer frem og du får sved på panden. Zumba® Fitness er for alle aldersgrupper og kan dyrkes på flere niveauer. Du gør blot, hvad du kan og nyder musikken og stemningen - så kommer formen hen ad vejen. Zumba® Fitness styrker konditionen og stimulerer fedtforbrændingen. I løbet af en træningstime veksles mellem intensive og lidt mere afdæmpede danse, så vi får pulsen op og ned nogle gange. Vi danser til musik fra hele verden med hovedvægten lagt på latin/world musik. Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Kom i dit sædvanlige gymnastiktøj eller andet behageligt tøj og et par lette indendørs sko. Husk også en vandflaske og dit smil – du får brug for begge dele!

54: Aabyhøj United 18 år+: - Maija Bindzus - GS - (Pigesal) - Mandag. kl. 19.45-21.15
Elsker du at bevæge dig i takt til god musik og samtidig få sved på panden? 
Er du yderligere også vild med hygge, grin og et godt fællesskab ? 
Then let’s get united, og kom og vær med til ugentlige træninger i rytmisk gymnastik for voksne med stort fællesskab, højt humør, smil, dejlig musik og høj puls. Holdet er for alle, uanset om man har erfaring med rytmisk gymnastik eller er nybegynder. Træningerne vil være nuancerede så vi prøver kræfter med forskellige stilarter inden for gymnastikken og måske et håndredskab, kombineret med styrke og motoriktræning. Vi vil igennem sæsonen lære og øve flere forskellige sekvenser/serier, og vil i foråret deltage i foreningens opvisning. I forbindelse med forårets opvisning, vil der kommer en merudgift til fælles opvisningstøj. Jeg glæder mig til en festlig sæson og håber vi ses!

55: Glad morgenmotion for kvinder 60 + - Marianne Vangsgaard - Elværket - Tirsdag. kl. 9.00-10.00
Glad morgenmotion er for alle. der ønsker at holde kroppen i gang, også for dig der har brug for at sidde på en stol. Træningen fokuserer på stræk/styrke, balance, kondition, smidighed, koordinering, hjernetræning og kropsbevidshed. Der bruges små redskaber, som bolde og elastikker i træningen. Der trænes til god musik og afsluttes med en guidet afspænding. Vi skal være aktive, men tempoet bestemmer du selv.

56: Yoga 30 år+: - Majken Bagger - Åby ( Drengesal) - Tirsdag. kl. 18.45-20
Undervisningen består af hatha yoga, og vi kommer hele kroppen rundt med klassiske yogastillinger og solhilsner. Altid i et roligt tempo og med fokus på at komme godt ind og ud af stillingerne samt at ”være i dem”. Alle kan være med, for yoga udføres med udgangspunkt i én selv, og det handler ikke om, hvor smidig, man er, men om at arbejde med sig selv - både kropsligt og mentalt.

57: Mand med bold 30 år+: - Christian Nørby & Peter W Madsen - GS (Begge sale) – Tirsdag. kl. 19-20:30
Holdet henvender sig til dig, som synes det er sjovt at spille bold! Holdet kommer ikke til at arbejde med at forfine din teknik eller give dig en større indføring i forskellige taktiske tilgange til boldspil. Holdets primære fokus vil være på at hygge sig med at spille en masse bold – fodbold, hockey, basketball, volleyball og meget andet.

58: Få dig rørt for kvinder 60 år+: - Lene Nord - Elværket - Onsdag. kl. 10-11:30
Vi starter hver gang med at varme op i muskler og led, hvorefter vi går i dybden med de forskellige store muskelgrupper, for til slut at lave udstræk og afspænding. Vi kommer til at arbejde med lettere styrketræning, kropsholdning, balance, åndedræt, koordination, puls op og meget mere, alt sammen til god musik. Vi skal være aktive i ca. 1 time. Udover motionen skal der også være plads til en social del, derfor får vi den sidste ½ time en kop kaffe, en god snak samt synger et par sange.

59: Pilates: 18 år +: - Isabella Larsen - Åby (Pigesal) - Onsdag. kl. 17-18
Pilates er for dig der gerne vil arbejde med kropskernen, ryg- og mavemuskler. Tempoet i øvelserne er roligt og styrker kropsbevidsthed. Åndedrættet får også fokus og øvelserne kan give sved på panden.

60: Step 18+: - Stefanie Vinther - GS (Drengesalen) - Onsdag. kl. 18.30-19.30
Step er sjov og svedig motion, hvor vi laver koreografi på stepbænke. Det hele bygges op af grundtrin og alle, nybegynder som øvede, er velkomne. Niveauet ligger mellem begynder og øvet, alt efter hvilke deltagere der kommer, men som sagt kan alle hurtigt lære og være med. Vi stepper os igennem en time sammen, med gode grin og går varme hjem. 

61: Træn360 - 18 år+:  - Bodil, Jytte, Charlotte & Jane - GS (Pigesal) - Onsdag. kl. 19-20:30
Holdet for kvinder, hvor vi kommer 360 grader rundt. Styrke, puls og koordination er i fokus. Vi er fire instruktører, der sikrer varieret træning med højt aktivitetsniveau. Vi lægger vægt på, at vi har det sjovt og griner undervejs. Efter en times træning sluttes med en ½ times Pilates/ udstrækning (valgfri deltagelse).

62: DanceFit 25 år+: - Line Mygind &ndash Åby (drengesal) - Onsdag. kl. 19.30-20.30
Kan du lide at danse? Kan du lide at svede? Kan du lide at grine? Så er Dancefit noget for dig. 
Vi danser små og nemme serier til musik fra 50'erne og frem til de nyeste hits. ALLE kan være med og alle over 25 år er velkommen.

63: Morgenmotion for seniormix - ude/inde 60 år+: - Marianne Vangsgaard - Elværket - Torsdag. kl. 9-11
Træningen starter med en gåtur og herefter laver vi gymnastik på Elværket. Kroppen bliver arbejdet igennem og vi afslutter med afspænding. Til sidst hygger vi os med kaffe og et rundstykke.

64: Body Attack 18 år+: - ?? - GS (Drengesal) - Torsdag. kl. 19-20.30
TILMELDING IKKE MULIG, DA VI MANGLER EN INSTRUKTØR TIL HOLDET
Går du og drømmer om at få en stærkere og mere tonet krop, samt smide de overflødige kilo så er Body Attack holdet for dig. Vi vil arbejde med de store og små muskelgrupper samt intensiv cardiotræning. Jeg står klar til at presse dig til det yderste og sammen nå frem til lige nøjagtig dit ønske om mål for træningen. Så er du til en time med sved på panden, masser af fede tracks, smil på læben og ømme muskler er Body Attack timen for dig. Jeg glæder mig til at se lige nøjagtig dig.

Tilmeld/Læs mere - (4)

Smart training (Smart)

72: SMART-TRAINING 16 år+: Jytte Halborg - Åby Bibliotek (Foredragssal) - Mandag kl. 16.45 - 17.45.
Vi sætter hjernecellerne i spil med at huske, tænke kreativt, have overblik og i at holde koncentrationen med mange bolde i luften samtidigt. Enkelt, ligetil og tilmed sjovt.
Øvelserne trækker i smilebåndet, humøret og den gode energi -såvel i gruppen, som i dig selv.
Giver øget modstandskraft mod stres, styrker balancen, koordinationsevnen, øje-hånd koordinationen, hukommelsen samt indlæringsevnen.
Fysiske bevægelser med lav puls (ikke anstrengende) indgår, så behageligt tøj og fodtøj er en fordel.
Kom selv og gerne i selskab med èn, du kender.
For alle voksne over 16 år, som ønsker at holde hjernen fit, uanset beskæftigelse, aktivitetsniveau og alder.
Gratis prøvegang. 

Målgruppe: 
Voksne M/K over 16 år.

Deltagerantal:
Min. antal 10, max. antal 20 personer.

Tilmeld/Læs mere - (1)