Sæson 2022/2023 05.09.2022  -  25.06.2023
Vejledning

Forældre/barn 1-5 år (Fbarn)

1 : Forældre/barn 2-4 år – Signe – Åby (pigesal) – Mandag kl. 16.00-17.00
Forælder/barn hold mandag 16-17. Vi skal først og fremmest have det rigtig sjovt, lave en masse sanglege og bevægelsesaktiviteter. Vi skal lege, synge, løbe, fjolle, danse lege på redskaber og bruge hele vores krop. Kom og vær med hver mandag kl 16!

2 : Fuld fart frem 1 (Forældre/barn 1-2 år) - Line B – Åby (pigesal) – Torsdag kl. 16.00-17.00
Et hold hvor barn og voksen bevæger sig sammen. Vi skal synge, danse, lege med håndredskaber og prøve forskellige redskabsbaner af sammen. Vi slutter af med at lave en lille opvisning til foreningens forårsopvisning.

3 : Fartbøllerne 3-4 år (forældre/barn) – Maija – GS (begge sale) - Torsdag kl. 16.15-17.15
Hej med dig! Kunne du tænke dig at komme til gymnastik med mor eller far? Vi håber at se dig. Holdet starter timen sammen med en instruktør og en hjælper, hvor vi skal lave forskellige lege, øvelser og en masse sjov (25 min), og derefter skal du alene med mor eller far og de andre børn, ind på redskabsbanen ved siden af, og tonse rundt på de opsatte baner ind til timen er slut (25 min.). Den sidste del af træningen er det derfor din mor eller far, der skal hjælpe dig rundt og aktivere dig, i de på forhånd opsatte rammer.

4 : Turbofluerne 4-5 år (forældre/barn) – Maija – GS (begge sale) – Torsdag kl. 16.45-17.45
Hej med dig! Kunne du tænke dig at komme til gymnastik med mor eller far? Vi håber at se dig. Holdet starter timen sammen med en instruktør og en hjælper, hvor vi skal lave forskellige lege, øvelser og en masse sjov (25 min), og derefter skal du alene med mor eller far og de andre børn, ind på redskabsbanen ved siden af, og tonse rundt på de opsatte baner ind til timen er slut (25 min.). Den sidste del af træningen er det derfor din mor eller far, der skal hjælpe dig rundt og aktivere dig, i de på forhånd opsatte rammer.

5 : Fuld fart frem 2 (forældre/barn 3-5 år) - Line B – Åby (pigesal) – Torsdag kl. 17.00-18.00
Et hold hvor barn og voksen bevæger sig sammen. Vi skal synge, danse, lege med håndredskaber og prøve forskellige redskabsbaner af sammen. Vi slutter af med at lave en lille opvisning til foreningens forårsopvisning.


Tilmeld/Læs mere - (0)

Puslinge 3-5 år (Pus)

11 : Springbøllerne 3-5 år (Uden forældre) – Maija og Vibe – GS (pigesal) Mandag kl. 16:00-17:00
Så er det NU! Er du klar til en gymnastiktime fyldt med masser af smil, grin, tons, sved og god musik. Vi skal udfordre motorikken, vovemodet, styrken og din gymnastiske kunnen gennem leg, tons, redskabsopstillinger og samarbejde. Vi glæder os til at se dig, til at lære dig en masse nye ting, og se dig udvikle dig gennem sæsonen. Så tag gymnastikdragten på og spring med.
12 : Puslinge 3-5 år – (uden forældre) Signe og Linda – Åby (pigesal) – Mandag kl. 17.00-18.00
På puslingeholdet skal vi have det rigtig sjovt og lave en masse bevægelsesaktiviter og bruge forskellige spændende redskaber. Vi skal også lave sanglege som får os til at grine og have det sjovt sammen. For at deltage på dette hold skal barnet kunne være til gymnastik på egen hånd. Forældre er velkomme til at tage ophold uden for gymnastiksalen.

13: Hoppelopperne 3-5 år (Uden forældre) – Zia og Ditte – GS (Begge sale) – Onsdag kl. 16.00-17.00
Har du lyst til at bevæge dig til god musik? Vi leger, løber, hopper og prøver kræfter med alle de sjove redskaber. 

14: Enhjørningerne 3-5 år (Uden forældre) – Line M. – Åby (drengesal) – Torsdag kl. 16.30-17.30
Er du pige mellem 3 og 5 år? Kan du lide at hoppe, danse, synge og dreje? Og har du en masse energi som skal bruges? Så er enhjørningerne lige dig. Vi skal lave dansegymnahop, hvor vi hver gang har nogle sanglege, gymnastikøvelser, og danseserier til fed musik. Holdet er uden forældre, og uden redskaber.

Tilmeld/Læs mere - (0)

Børn 5 år - 3. klasse (Børn)

21: Springlopperne 1.-3. klasse – Malene H., Marie – GS (pigesal) – Tirsdag kl. 17.00-18.00
Går du i 1., 2. eller 3. klasse og har du lyst til at have det sjovt, lege og oven i købet lære en masse springgymnastik, så er dette et hold for dig. På holdet skal vi lære en masse spring både i trampolin og på Air-track, lege forskellige lege, få sved på panden og bare have det rigtig sjovt sammen. Holdet er for alle uanset niveau. Det er altså både for dig, der har gået til gymnastik før og for dig som er helt ny. Det vigtigste er, at du har lyst til at lave en masse gymnastik. Vi håber meget at det lyder som noget for dig og håber at se dig i den kommende sæson 

22: Power Puff: 5-8 år - Pia Knudsen - Åby (Pigesal) – Tirsdage kl. 17:00-18:00
Vi skal danse, grine og lege. Timen er bygget op med en lille opvarmning, en leg dans og så en lille leg igen, inden vi strækker ud og går hjem. Vi danser forskellige stilarter, oftest til et tema hvor musikken bliver klippet sammen. Vi skal have det sjovt og finde glæden ved bevægelse. Forældrene er velkomne første gang, men bedes forlade salen derefter. Der skal påregnes en udgift til opvisningstøj.

23 : Minispring 2.-3. klasse – Malene H., Marie – GS (pigesal) Tirsdag kl. 18.00-19.00
Er du drenge eller pige og går du i 2. eller 3. klasse, så kan dette være holdet for dig. Vi skal have det sjovt, lege og lære en masse springgymnastik. Det gør vi ved at springe både i trampolin og på air-track. Derudover skal vi have en masse sved på panden og bare have det rigtig sjovt sammen. Holdet er for alle uanset niveau. Så er du ny, let øvet eller meget øvet, så er dette holdet for dig, men vigtigst af alt – at du har lysten til at lave en masse gymnastik. Vi håber at se dig i den kommende sæson.

24: Springspirene 0.-1. klasse – Zia – GS (pigesal) – Onsdag kl. 17.00-18.00
Har du lyst til at lege, løbe, hoppe og springe? Vi øver os i at hoppe på trampolin, lave kolbøtter, vejrmøller, have hoved ned af og meget mere.

25 : Springfiduserne 5-6 år - Maija og Sarah – GS (pigesal) - Torsdag kl. 17.15-18.15
“Springfiduserne” er lige noget for dig hvis du er mellem 5-6 år og elsker at springe og lege. Holdet kommer til at byde på en masse sjov og spændende udfordringer. Der kommer til at være fuld fart på, hvor vi skal springe, fjolle, slå kolbøtter og lave en masse andet sjovt. Vi starter altid med nogle lege og øvelser, så alle kroppe er varme, inden vi skal i gang med redskaberne. Efter opvarmning bliver der lavet forskellige redskabsbaner hvor der bliver bla. bliver hoppet i trampolinen og børnene får udviklet og styrket deres motorik. Holdet er uden forældre i salen.
Tilmeld/Læs mere - (1)

Juniorer 4. klasse+ (Junio)

31: AAIF Springere 4. – 9. kl. – Malene, Maija og Emilie – GS (Pigesal) – Mandag kl. 17.30-19.30
AAIF Springere er for alle drenge og piger i aldersgruppen 4. – 9. klasse, der kunne tænke sig at gå til springgymnastik.

Holdet er for alle niveauer, og sæsonens mål bliver, at vi igennem vores ugentlige træninger alle sammen udvikler os på vores niveau, for til slut at kunne samles i ét fælles koncept til forårets opvisninger. Træningerne er derfor niveauopdelte i vores spring, således at vi hele tiden rykker os og rammer gymnasterne lige dér, hvor de er, og så vi hjælpes ad med at give alle gymnaster en succesoplevelse igennem sæsonen.

I løbet af sæsonen forventer vi at kunne arrangere 3-4 ekstra træninger i større haller, på efterskoler eller lignende. Der skal ligeledes påregnes udgift til opvisningstøj, som selvfølgelig ligger indenfor rimelige rammer.

Vi glæder os helt vildt til en sæson fyldt med en masse glade gymnaster, fede spring, sved på panden og en masse smil.


Tilmeld/Læs mere - (0)

Karate (Bkar)
Karate for 4.klasse + (41), Mandag kl. 17:30-19:00 + onsdag kl. 18:00-19:30 på Åby skole
Karatehold for alle der går i 4. klasse eller op. Der er plads til alle niveauer, det vil vi tage hensyn til i træningen. Voksne/forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris. Mandage vil fokus være på kamptræning. Onsdag træner vi de andre aspekter af karate såsom kata, bunkai og selvforsvar.
Begynderhold (42): 1.klasse +, Onsdage kl. 17:00-18:00 på Åby skole
Begynderhold Karate for alle der minimum går i 1. klasse. Voksne/forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris. Træningen vil bestå af opvarmning, karateteknikker, makkerøvelser og diverse lege.
Tilmeld/Læs mere - (2)

Voksne (Voks)

50 : Zumba Gold - Bente Nedergaard – Elværket – Man. kl. 10-11
Zumba Gold er de populære trin fra Zumba Fitness på et niveau, hvor alle kan være med. Du får den samme gode oplevelse, men i lidt lavere tempo. Zumba Gold er særlig egnet til dig, der måske er lidt ældre, ikke er vant til at træne, er overvægtig eller af andre grunde har brug for en mere skånsom træning. Kom i tøj du kan bevæge dig frit i og et par lette indendørs sko. Husk vandflaske! Holdet er for både fortsættere og nybegyndere.

51 : Zumba Fitness: 15 år + - Bente Nedergaard - Globus Studio – Man. kl. 19-20
Zumba Fitness er enkle dansebidder inspireret af latindanse og aerobic. Krop og sjæl kommer i sving, smilet kommer frem og du får sved på panden. Zumba Fitness er for alle aldersgrupper. Du gør blot, hvad du kan og nyder musikken og stemningen. I løbet af en træningstime veksles mellem intensive og lidt mere afdæmpede danse, så vi får pulsen op og ned nogle gange. Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Husk også en vandflaske og dit smil.

52 : Aabyhøj United: 18 år + - Maija Bindzus - GS (Pigesal) – Man. kl. 19.30-21
Mener du heller ikke at du er blevet for gammel til at lave gymnastik, og har du mod på at skulle starte til rytmisk gymnastik for voksne? “Then let´s get united!“
Holdet er for alle niveauer. Vi vil arbejde med blandede stilarter, og måske et håndredskab. Træningerne vil blive opbygget omkring grundig opvarmning, efterfulgt af kortere eller længere rytmiske sekvenser til god musik og slutteligt vil vi lave styrke og konditionstræning, hvor vi får brændt de sidste kræfter af. Hvis vi har mod på at skulle lave en opvisning eller to til foråret (hvilket jeg sigter efter), så vil vi sammensætte nogle af de lærte sekvenser.

53 : Motion og Effekt: 50 år + - Marianne Vangsgaard - GS (Drengesal) – Tirs. kl. 16:30-18
Træningen starter med opvarmning, efterfulgt at styrketræning, balance, koordinering og konditions træning. Der arbejdes enkelt og parvis. Vi bruger div. håndredskaber. Alle øvelser til frisk musik og  træningen afsluttes med afspænding.

54: Yoga 30 år + - Majken Bagger – Åby ( drengesal) – Tirs. kl. 18.45-20
Undervisningen består af hatha yoga, og vi kommer hele kroppen rundt med klassiske yogastillinger og solhilsner. Altid i et roligt tempo og med fokus på at komme godt ind og ud af stillingerne samt at ”være i dem”. Alle kan være med, for yoga udføres med udgangspunkt i én selv, og det handler ikke om, hvor smidig, man er, men om at arbejde med sig selv - både kropsligt og mentalt.

55 : Mand med bold: 30 år + - Christian Nørby & Peter - GS (Begge sale) – Tirs. kl. 19-20:30
Holdet henvender sig til dig, som synes det er sjovt at spille bold! Holdet kommer ikke til at arbejde med at forfine din teknik eller give dig en større indføring i forskellige taktiske tilgange til boldspil. Holdets primære fokus vil være på at hygge sig med at spille en masse bold – fodbold, hockey, basketball, volleyball og meget andet.

56 : Få dig rørt for kvinder: 60 år + - Lene Nord – Elværket – Ons. kl. 10-11:30
Vi starter hver gang med at varme op i muskler og led, hvorefter vi går i dybden med de forskellige store muskelgrupper, for til slut at lave udstræk og afspænding. Vi kommer til at arbejde med lettere styrketræning, kropsholdning, balance, åndedræt, koordination, puls op og meget mere, alt sammen til god musik. Vi skal være aktive i ca. 1 time. Udover motionen skal der også være plads til en social del, derfor får vi den sidste ½ time en kop kaffe, en god snak samt synger et par sange.

57 : Pilates: 18 år + - Isabella Larsen - Åby (Pigesal) – Ons. kl. 17-18
Pilates er for dig der gerne vil arbejde med kropskernen, ryg- og mavemuskler. Tempoet i øvelserne er roligt og styrker kropsbevidsthed. Åndedrættet får også fokus og øvelserne kan give sved på panden.

58 : Step – Stefanie Vinther – GS (Drengesalen) – Ons. kl. 18.30-19.30
Step er en sjov og effektiv motionsform, hvor der laves koreografi på stepbænke og gulv. Alle niveauer kan være med, fra begyndere til øvede, da jeg varierer trinnene. Vigtigst er at man har lyst til at have det sjovt og få sved på panden.

59 : Stram op: 17 år + - Bodil, Jytte, Charlotte & Jane - GS (Pigesal) – Ons. kl. 19-20:30
Holdet for kvinder, der har lyst til at arbejde med styrke og kondition i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi tilstræber et højt aktivitetsniveau, og vi lægger vægt på, at vi har det sjovt og griner, mens sveden pibler frem. Træningen krydres med småspil, stafetløb og andre afvekslende aktiviteter. Efter en times træning slutte med en ½ times pilates (valgfrit).

61 : Morgenmotion for seniorer: 60 år + - Marianne Vangsgaard – Elværket – Tors. kl. 9-11
Træningen starter med en gåtur og herefter laver vi gymnastik på Elværket. Kroppen bliver arbejdet igennem og vi afslutter med afspænding. Til sidst hygger vi os med kaffe og et rundstykke.
60 : DanceFit 25 år+ - Line Mygind – Åby (drengesal) – Ons. kl. 19.30-20.30
Et dansehold for alle hun-køn i alderen 25-99 år. Vi danser til musik fra “de gode gamle dage” og til det de unge høre idag. Målet er ikke at lære en serie udenad. Men at få en masse grin og sved på panden. ALLE kan være med.

62 : Body Attack 18 år+ - Maria Laursen – GS (drengesal) – Tors. kl. 19-20.30
Går du og drømmer om at få en stærkere og mere tonet krop, samt smide de overflødige kilo så er Body Attack holdet for dig. Vi vil arbejde med de store og små muskelgrupper samt intensiv cardiotræning. Jeg står klar til at presse dig til det yderste og sammen nå frem til lige nøjagtig dit ønske om mål for træningen. Så er du til en time med sved på panden, masser af fede tracks, smil på læben og ømme muskler er Body Attack timen for dig. Jeg glæder mig til at se lige nøjagtig dig.

Tilmeld/Læs mere - (8)

Smart training (Smart)

71 : SMART-TRAINING 16 år + – Jytte Halborg – Åby Bibliotek 
Vi sætter hjernecellerne i spil med at huske, tænke kreativt, have overblik og i at holde koncentrationen med mange bolde i luften samtidigt. Enkelt, ligetil og tilmed sjovt.

Øvelserne trækker i smilebåndet, humøret og den gode energi -såvel i gruppen, som i dig selv.

Giver øget modstandskraft mod stres, styrker balancen, koordinationsevnen, øje-hånd koordinationen, hukommelsen samt indlæringsevnen.

Fysiske bevægelser med lav puls (ikke anstrengende) indgår, så behageligt tøj og fodtøj er en fordel.

Kom selv og gerne i selskab med èn, du kender.

For alle voksne over 16 år, som ønsker at holde hjernen fit, uanset beskæftigelse, aktivitetsniveau og alder. 

Gratis prøvegang. 

Målgruppe: 

Voksne M/K over 16 år.

Deltagerantal:

Min. antal 12, max. antal 20 personer.

Tilmeld/Læs mere - (1)