Info
51 - Aabyhøj United, 18 år+, Mandage kl. 19:00-20:30 på Gammelgårdsskolen
Mener du heller ikke at du er blevet for gammel til at lave gymnastik, og har du mod på at skulle starte til rytmisk gymnastik for voksne? “Then let´s get united!
Holdet er både for den nye, den utrænede, den trænede, den øvede og den rustne gymnast som har lyst til at tage fat om fed gymnastik, rytmik, teknik og bevægelse. På holdet vil der blive lagt fokus på fysisk grundtræning, rytmisk grundgymnastik og sving, men vi vil generelt arbejde med blandede stilarter, og måske et håndredskab. Træningerne vil blive opbygget omkring grundig opvarmning, efterfulgt af kortere eller længere rytmiske sekvenser til god musik og slutteligt vil vi lave styrke og konditionstræning, hvor vi får brændt de sidste kræfter af. Hvis vi har mod på at skulle lave en opvisning eller to til foråret (hvilket jeg sigter efter), så vil vi sammensætte nogle af de lærte sekvenser til et lille opvisningsprogram på ca. 8 minutter. Er DU klar ? Det er JEG! Så jeg håber vi ses til fed rytme gymnastik for voksne :)
 
52 - Zumba Gold, Mandage kl. 10:00-11:00 på Elværket
Zumba®Gold er de populære trin fra Zumba®Fitness på et niveau, hvor alle kan være med. Du får den samme gode oplevelse, men i lidt lavere tempo og med en let reduceret sværhedsgrad. Du får en sjov og afvekslende træning, hvor du både får brugt din krop, træner balancen og får din puls i vejret. Zumba®Gold styrker din kondition, koncentration, koordinering og stimulerer fedtforbrændingen. Vi danser til latininspireret og anden glad musik.
Zumba®Gold er særlig egnet til dig, der måske er lidt ældre, ikke er vant til at træne, er overvægtig eller af andre grunde har brug for lidt mere skånsom træning. Kom i tøj du kan bevæge dig frit i og et par lette indendørs sko. Husk smil og vandflaske – du får brug for begge dele! Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Der undervises i 55 minutter.
 
53 - Zumba Fitness, Mandage kl. 19:00-20:00 i Globus1, Studio
Zumba®Fitness er enkle dansebidder inspireret af latin-danse og aerobic. Krop og sjæl kommer i sving, smilet kommer frem og du får sved på panden. Zumba®Fitness er for alle aldersgrupper og kan dyrkes på flere niveauer. Du gør blot, hvad du kan og nyder musikken og stemningen - så kommer formen hen ad vejen. Zumba®Fitness styrker konditionen og stimulerer fedtforbrændingen. I løbet af en træningstime veksles mellem intensive og lidt mere afdæmpede danse, så vi får pulsen op og ned nogle gange. Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Kom i dit sædvanlige gymnastiktøj eller andet behageligt tøj og et par lette indendørs sko. Husk også en vandflaske og dit smil – du får brug for begge dele!
Der undervises i 55 minutter.
 
54 - MOTION OG EFFEKT, Tirsdage kl. 17:30-19:00 på Gammelgaardsskolen
Få sved på panden og pulsen op til god musik. Vi starter med opvarmning og konditionstræning, efterfulgt af styrketræning med små håndredskaber. Vi laver pilates og effektøvelser, der bl.a. styrker musklerne og giver en god balance og kropsholdning. Vi afslutter med udspænding/udstrækning med vægt på nakke og skulder.
 
55 - HYGGE OG BOLD, Mænd 25 år+, Tirsdage kl. 19:00-21:00 på Gammelgaardsskolen
Holdet henvender sig til dig, som synes det er sjovt at spille bold! Holdet kommer ikke til at arbejde med at forfine din teknik eller give dig en større indføring i forskellige taktiske tilgange til boldspil. Holdets primære fokus vil være på at hygge sig med at spille en masse bold – fodbold, hockey, basketball, volleyball og meget andet. Har du lyst til at brænde noget krudt af sammen med andre fra kvarteret – på et hold, hvor det gælder om at røre sig og have det sjovt – og hvor ingen er verdensmester i noget, så er det her.
 
56 - FitFun for kvinder, Onsdage kl. 19:00-20:30 på Gammelgårdsskolen
- kort opvarming (ca 10 min)
- all round træningsprogram (ca 25 min puls/muskelstyrke/udholdenhed/balance). Fokus er på kvalitet i øvelserne og progression henover sæsonen.
- all over stræk/relax/balance (ca 10 min)
Her kan du vælge at slutte din træning, men har du lyst, kan du også blive og være med til - ugens udfordring. Vi vil gøre vores bedste for at tænke ud af boksen med sjove, afvekslende og udfordrende aktiviteter, som vi kan fordybe os i. Det kunne være fx hockey, Smart Training eller sjipning. Fun-delen kan fortsætte til kl. 21.
Vi ses selvfølgelig!
Bodil, Jane, Jytte og Charlotte
 
57 - FÅ DIG RØRT FOR KVINDER, 60 år+, Onsdage kl. 09:30-11:30 (Gymnastik 10.00-11.00 - Kaffe 11.00-11.30) på Elværket
Ønsker du at holde kroppen i gang, så er det holdet for dig. Vi starter hver gang med at varme godt op i muskler og led, hvorefter vi går i dybden med de store muskelgrupper, for til slut at lave udstræk og afspænding. Vi kommer til at arbejde med lettere styrketræning, kropsholdning, balance, åndedræt, koordination, puls op og meget mere, alt sammen til god musik, og i dit eget tempo. Vi skal være aktive i ca. 1 time, og når den aktive del er overstået, er der mulighed for lidt hyggesnak over en kop kaffe. HUSK: Det er aldrig for sent at gå i gang med at røre sig.
 
58 - Dancefit, Onsdage kl. 20:00-21:00 på Åby skole i drengesalen-
Dancefit 25-100 år
Trænger du til at motionere til god musik sammen med andre, trænger du til gode grin og trænger du til at danse som var du på disco i 50erne, 60erne, 70erne, 80erne, 90erne, 00erne eller igår? Så skal du komme og danse med os. Alle kan være med. ALLE. Hvis du bare har lyst til at danse og have det sjovt, så kan du.
 
59 - Morgenmotion for Seniorer, Torsdage kl. 9:00-11:00 på Elværket
Motiongymnastik for alle 60+ M/K der har lyst til at få kroppen rørt og hygge sig med andre seniore. 
Vi starter med en lille gåtur i Åbyparken, hvor vi laver lidt øvelser.
Herefter går vi ind på Elværket og træner videre med styrke, stræk og balance.
Vi bruger små redskaber, som bolde, klude og elastikker. Vi afslutter med afspænding.
Det hele til god musik, vi skal have sved på panden og smilet frem.
Bagefter hygger vi os med kaffe og rundstykker.  
 
60 - BODY ATTACK, 16-60 år, Torsdage kl. 19:00-20:30 på Gammelgårdsskolen
Går du og drømmer om at få en stærkere og mere tonet krop, samt smide de overflødige kilo så er Body Attack holdet for dig. Vi vil arbejde med de store og små muskelgrupper samt intensiv cardiotræning. Jeg står klar til at presse dig til det yderste og sammen nå frem til lige nøjagtig dit ønske om mål for træningen. Så er du til en time med sved på panden, masser af fede tracks, smil på læben og ømme muskler er Body Attack timen for dig. Jeg glæder mig til at se lige nøjagtig dig.
 
61 - Vinterfit, 20+, Torsdage kl. 20:00-21:00 på Gammelgårdsskolen
Skal formen holdes vedlige - så er dette et hold for dig. Vi vil have fokus på at få styrket og trimmet både ryg, arme, mave, baller og lår. Timen vil blive krydret med puls, konditionstræning og god musik. Vi skal arbejde med elastikker, håndvægte og hvad vi ellers finder på, som kan udfordre vores krop.
Det er en time med sved på panden og for dig der er 20+ uanset motionsstatus.
 
63 - Pilates for begyndere og let øvede , Onsdage kl. 17:00-18:00 på Åby skole i pigesalen
Pilates er en mild træningsform, der for det meste foregår i et stille tempo. Fokus ligger i at få trænet core-muskulaturen, der gør ryggen stærk og giver et godt fundament for hele kroppen. Jeg guider dig igennem øvelserne og har du brug for alternativer, har jeg forslag til øvelsesvarianter.  
 
64 - Yoga: Simpelt og effektivt, Mandage kl. 19:15-20:30 på Åby skole pigesalen
(De første 15 min er frivillig).
Start ugen med en yogatime, hvor du lærer at lytte til krop og sjæl og bare være med dig selv.
Rammen er hatha yoga en klassisk form for yoga med fokus på én stilling ad gangen i et tempo, så alle kan være med. 
Vi er aktive, og der vil komme sved på panden. Timen kan krydres med ashtanga yoga, som det passer ind.
Vi kommer hele kroppen igennem, arbejder med ve
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen