Børn 5 år - 3. klasse

Info

21: Springlopperne 1.-3. klasse – Malene H., Marie – GS (pigesal) – Tirsdag kl. 17.00-18.00
Går du i 1., 2. eller 3. klasse og har du lyst til at have det sjovt, lege og oven i købet lære en masse springgymnastik, så er dette et hold for dig. På holdet skal vi lære en masse spring både i trampolin og på Air-track, lege forskellige lege, få sved på panden og bare have det rigtig sjovt sammen. Holdet er for alle uanset niveau. Det er altså både for dig, der har gået til gymnastik før og for dig som er helt ny. Det vigtigste er, at du har lyst til at lave en masse gymnastik. Vi håber meget at det lyder som noget for dig og håber at se dig i den kommende sæson 

22: Power Puff: 5-8 år - Pia Knudsen - Åby (Pigesal) – Tirsdage kl. 17:00-18:00
Vi skal danse, grine og lege. Timen er bygget op med en lille opvarmning, en leg dans og så en lille leg igen, inden vi strækker ud og går hjem. Vi danser forskellige stilarter, oftest til et tema hvor musikken bliver klippet sammen. Vi skal have det sjovt og finde glæden ved bevægelse. Forældrene er velkomne første gang, men bedes forlade salen derefter. Der skal påregnes en udgift til opvisningstøj.

23 : Minispring 2.-3. klasse – Malene H., Marie – GS (pigesal) Tirsdag kl. 18.00-19.00
Er du drenge eller pige og går du i 2. eller 3. klasse, så kan dette være holdet for dig. Vi skal have det sjovt, lege og lære en masse springgymnastik. Det gør vi ved at springe både i trampolin og på air-track. Derudover skal vi have en masse sved på panden og bare have det rigtig sjovt sammen. Holdet er for alle uanset niveau. Så er du ny, let øvet eller meget øvet, så er dette holdet for dig, men vigtigst af alt – at du har lysten til at lave en masse gymnastik. Vi håber at se dig i den kommende sæson.

24: Springspirene 0.-1. klasse – Zia – GS (pigesal) – Onsdag kl. 17.00-18.00
Har du lyst til at lege, løbe, hoppe og springe? Vi øver os i at hoppe på trampolin, lave kolbøtter, vejrmøller, have hoved ned af og meget mere.

25 : Springfiduserne 5-6 år - Maija og Sarah – GS (pigesal) - Torsdag kl. 17.15-18.15
“Springfiduserne” er lige noget for dig hvis du er mellem 5-6 år og elsker at springe og lege. Holdet kommer til at byde på en masse sjov og spændende udfordringer. Der kommer til at være fuld fart på, hvor vi skal springe, fjolle, slå kolbøtter og lave en masse andet sjovt. Vi starter altid med nogle lege og øvelser, så alle kroppe er varme, inden vi skal i gang med redskaberne. Efter opvarmning bliver der lavet forskellige redskabsbaner hvor der bliver bla. bliver hoppet i trampolinen og børnene får udviklet og styrket deres motorik. Holdet er uden forældre i salen.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen