Klubmodul henter siden
Karate
Karate Øvede børn 5.-7. klasse | 43
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
41: Karate for 8.klasse+ / voksne - Ditte, Lars og Peter - Åby skole (drengesal) -  Mandag kl. 17:30-19.00 + onsdag kl. 18:00-19:30
Karatehold for alle der går i 8. klasse+ / Voksne. Karate for alle niveauer. Vi er en klub, der vægter seriøs karate samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris.

42: Karate 1.-4. kl. - Asbjørn, Harald og Ingrid - 
Åby skole (drengesal) - Onsdage kl. 17:00-18:00

Har du lyst til at bruge din krop på en hård, anderledes og sej måde? Så er karate måske noget for dig. Til træningerne fokuserer vi på spark, slag, parader, selvforsvar og meget mere, men der skal stadig gøres plads til en gang stikbold en gang imellem. Til karate kan du eller dit barn følge jeres forbedring og læring hver gang man graduerer til et nyt flot bælte hvert halve år. 
Med unge trænere kommer vi med god energi og vores klub, Ronin Karate, udtrykker en kultur, som skiller sig ud fra hvad man normalt associerer med karate. For os er det vigtigt at karate er sjovt og ikke ligesom de regel strikte grupper man ser på film.

43: Karate for 5.-7. klasse - Ditte, Lars og Peter - Åby skole (drengesal) -  Onsdag kl. 18:00-19:30
Karatehold for alle der går i 5.-7. klasse. Karate for alle niveauer. Vi er en klub, der vægter seriøs karate samtidig med, at vi har det sjovt sammen. Forældre kan træne med - kræver separat tilmelding til samme pris.
(Træner sammen med hold 41 - dog kun træning om onsdagen)
Læs mere

Er du allerede medlem i klubben, og er i tvivl, om du bør træne på et af de mere øvede hold, kontakt da karateaabyhoj@gmail.com inden tilmelding.
Forældre er velkommen til at træne på holdet sammen med deres børn.

Startdato
04.09.2024
Slutdato
25.06.2025
Pris
1250,00 kr.