Info

Fart over feltet (11), 2-3 år, Mandage kl. 16:00-17:00 på Gammelgårdsskolen
Fart over feltet er et forældre/barn hold for de mindste børn i byen. Da vi har med de mindste børn at gøre, vil vi altid starte og slutte træningen på samme måde, samt gentage både lege og redskabsbaner, så børnene oplever genkendelighed i gymnastiksalen. Vi skal synge, danse, hoppe, kravle og lege med redskaber. Vi skal stimulere vores sanser og træne grundmotorikken gennem sjov og leg. OBS: Kun én forælder/bedsteforælder pr. tilmeldt barn.
 
Fartbøller (18), 1-2 år, Mandage kl. 16:30-17:30 på Åby skole
Kom og vær med til en times sjov og leg med dit barn. Vi deler timen op i to dele. Den første del vil bestå af små lege med sange, fagter og få redskaber. Den anden vil bestå af redskabsbane, som skal være med til at styrke børnenes motorik. 
Vi vil altid starte og slutte træningen med den samme sang for at skabe noget genkendeligt for børnene. Timens formål er at give kvalitetstid til forældre og barn, stimulere sanser, udvikle motorikken og i bund og grund bare lege og have det sjovt.
Du kan selv som forælder styre sværhedsgraden i forhold til dit barn, da der kan være stor forskel på de forskellige børns udvikling og lyster. Fælles for dem alle er, at de elsker at tumle, lege, synge og have det sjovt. Det vil vi gøre vores bedste for at omfavne på denne time.  
 
Klar, Parat til Fart (9), 2-5 år, Torsdage kl. 17:00-18:00 på Åby skole
Små børn elsker at tumle, kravle, hoppe, løbe, trille, gynge, klatre og mange andre ting. Børn elsker at udforske og bruge gymnastikredskaberne og vi skal sammen opbygge nogle spændende redskabsbaner, som kan være med til at styrke motorikken for børnene. I er selv med til at udfordre jeres børn på deres niveau, og kan være med til at bidrage til sværhedsgraden på de forskellige stationer.
 
Forældre/Barn (8), 2-5 år, Torsdage kl. 17:00-18:00 på Gammelgaardsskolen, Pigesalen
Holdbeskrivelse kommer snarest.
 
Forældre/Barn (7), 2-5 år, Torsdage kl. 17:00-18:00 på Gammelgaardsskolen, Drengesalen
Holdbeskrivelse kommer snarest.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen