Info

AAIF Adventures (10), 4. kl.+, Mandage kl. 17:00-19:00 på Gammelgårdsskolen
· Har du fri 28/6-3/7-2020?
· Har du lyst til at komme til Italien og vise hvad dansk gymnastik bl.a. er?
· Har du lyst til at engagere dig i et socialt hold?
 
Så kan AAIF Adventures 2020 måske være noget for dig. Du går i 4. kl. eller derover, har lyst til at arbejde hen mod deltagelse i Festival del sole 2020 og hjælpe til ved arbejdsopgaver for at samle penge ind til turen. Lyder det som et hold for dig, så vil vi rigtig gerne have dig med om bord.
 
Hvad kan du forvente:
- Engagerede trænere, der vil arbejde med holdet de næste to år, hen mod deltagelse i Festival del sole 2020.
- Et socialt hold som bl.a. arrangerer aktiviteter uden for gymnastiksalen og weekendtræninger
- Sved på panden til hver træning
 
Hvad forventer vi af dig:
- Du har lyst til at lave gymnastik og udvikle dig på det niveau du er på
- Du vil lægge ekstra energi i holdet i form af deltagelse i sociale arrangementer og weekendtræninger
- Du deltager i opgaver i forbindelse med indtjening af penge til rejsen
- At dine forældre deltager i indtjeningen af penge til turen.
 
Der må påregnes udgifter til weekendtræninger og opvisningstøj.
 
Swag Attack (1), 5. kl.+, Tirsdage kl. 18:00-19:30 på Åby skole
På dette hold arbejder vi med forskellige stilarter inden for dansens verden. Det kan være alt fra jazz, hiphop. Sammen finder vi frem til, hvilke musikstykker vi skal bruge, og koreografien laves derefter. Til sidst har vi en dans, klippet sammen af flere forskellige musikstykker. Vi arbejder med teknik, styrke og forskellige rytmer. Vi optræder i foråret til foreningens opvisning. Hvis du er frisk på en udfordring,? så kom og prøv dette hold. Det er fint, hvis du har noget danse- eller rytmisk erfaring.
 
Mixholdet (12), 4.kl.+, Onsdage kl. 18:00-19:30 på Gammelgårdsskolen
Mixholdet er for alle drenge og piger som minimum er begyndt i 4.klasse, og som gerne vil forbedre sig på både spring - og rytme delen. Vi laver fælles opvarmning og niveau opdeler derefter gymnasterne på springstationerne, således at alle personligt får den rette råd og vejledning, samt bliver udfordret til at forbedre og videreudvikle sig. På holdet er der således plads til begynder gymnasten der først skal lære at lave en vejrmølle og en salto, men også plads til den øvede gymnast der måske allerede nu skal i gang med at bygge videre på sine spring i trampolinen og sammensatte spring på banen. Der kommer til at være fart over feltet men der er stadig plads til grin og hygge.
 
Parkour 3. -7. kl. : Fredage kl. 16:30-17:30 på Gammelgårdsskolen
Til træningen er der fokus på styrke- og tekniktræning. God teknik og en stærk krop gør, at man undgår skader. Der ud over laver vi masser af lege, som også medvirker til opvarmningen. Selvom fokus er på fremskridt i styrke- og tekniktræning, så er det også vigtigt at vi har det sjovt. Parkour ER sjovt.
 
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen