Info

Springtøser/Springdrenge - Sommer 1.-3. klasse: Torsdage kl. 16:15-17:30 i Globus Hallen

Vi fortsætter springtøserne frem til sommerferien - men nye/andre gymnaster er også meget velkomne. Det her er holdet for piger, som elsker at springe, lege og ”tumle”. Vi laver grundlæggende spring, laver redskabsbaner, øver vejrmøller og meget mere. Der bliver fart over feltet og der skal også være tid til at have det sjovt med de mange muligheder i Globus. Fokus er, at vi skal have det sjovt og blive bedre uanset om du er helt ny eller du har gået til gymnastik før. 
 
Parkour 3. -7. kl. : Fredage kl. 16:30-17:30 på Åby skole
Til træningen er der fokus på styrke- og tekniktræning. God teknik og en stærk krop gør, at man undgår skader. Der ud over laver vi masser af lege, som også medvirker til opvarmningen. Selvom fokus er på fremskridt i styrke- og tekniktræning, så er det også vigtigt at vi har det sjovt. Parkour ER sjovt.
 
Sommerspring 4. kl. + : Onsdage kl. 18:00-20:00 i Globus Hallen
Har du lyst til at arbejde videre med tekniktræning og spring, så er sommerspring holdet for dig. Der er plads på holdet både til dig der er ny indenfor spring, men også til den øvede gymnast der springer mere komplicerede spring. Vi sørger for at du får sved på panden, og får lov at fordybe dig i de spring du gerne vil arbejde videre med. Vi skal hygge, knokle, grine og have nogle fede timer sammen hver onsdag kl. 18-20. Vi glæder os til at se jer til sommerspring 4.kl+.
 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen