Voksne

Info

51: Zumba Gold: - Bente Nedergaard – Elværket – Mandag. kl. 10-11
Zumba® Gold er de populære trin fra Zumba® Fitness på et niveau, hvor alle kan være med. Du får den samme gode oplevelse som i Zumba Fitness, men i lidt lavere tempo og med en let reduceret sværhedsgrad. Du får en sjov og afvekslende træning, hvor du både får brugt din krop, træner balancen og får din puls i vejret. Zumba® Gold styrker din kondition, koncentration, koordinering og stimulerer fedtforbrændingen. 
Vi danser til latininspireret og anden glad musik. 
Zumba® Gold er særlig egnet til dig, der måske er lidt ældre, ikke er vant til at træne, er overvægtig eller af andre grunde har brug for lidt mere skånsom træning. Kom i tøj du kan bevæge dig frit i og et par lette indendørs sko. Husk smil og vandflaske – du får brug for begge dele! Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Der undervises i 55 minutter.

53: Zumba Fitness 15 år+: - Bente Nedergaard - Globus Studio - Mandag. kl. 19-20
Zumba® Fitness er enkle koreografier inspireret af latin-danse og aerobic. Krop og sjæl kommer i sving, smilet kommer frem og du får sved på panden. Zumba® Fitness er for alle aldersgrupper og kan dyrkes på flere niveauer. Du gør blot, hvad du kan og nyder musikken og stemningen - så kommer formen hen ad vejen. Zumba® Fitness styrker konditionen og stimulerer fedtforbrændingen. I løbet af en træningstime veksles mellem intensive og lidt mere afdæmpede danse, så vi får pulsen op og ned nogle gange. Vi danser til musik fra hele verden med hovedvægten lagt på latin/world musik. Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Kom i dit sædvanlige gymnastiktøj eller andet behageligt tøj og et par lette indendørs sko. Husk også en vandflaske og dit smil – du får brug for begge dele!

54: Aabyhøj United 18 år+: - Maija Bindzus - GS - (Pigesal) - Mandag. kl. 19.45-21.15
Elsker du at bevæge dig i takt til god musik og samtidig få sved på panden? 
Er du yderligere også vild med hygge, grin og et godt fællesskab ? 
Then let’s get united, og kom og vær med til ugentlige træninger i rytmisk gymnastik for voksne med stort fællesskab, højt humør, smil, dejlig musik og høj puls. Holdet er for alle, uanset om man har erfaring med rytmisk gymnastik eller er nybegynder. Træningerne vil være nuancerede så vi prøver kræfter med forskellige stilarter inden for gymnastikken og måske et håndredskab, kombineret med styrke og motoriktræning. Vi vil igennem sæsonen lære og øve flere forskellige sekvenser/serier, og vil i foråret deltage i foreningens opvisning. I forbindelse med forårets opvisning, vil der kommer en merudgift til fælles opvisningstøj. Jeg glæder mig til en festlig sæson og håber vi ses!

55: Glad morgenmotion for kvinder 60 + - Marianne Vangsgaard - Elværket - Tirsdag. kl. 9.00-10.00
Glad morgenmotion er for alle. der ønsker at holde kroppen i gang, også for dig der har brug for at sidde på en stol. Træningen fokuserer på stræk/styrke, balance, kondition, smidighed, koordinering, hjernetræning og kropsbevidshed. Der bruges små redskaber, som bolde og elastikker i træningen. Der trænes til god musik og afsluttes med en guidet afspænding. Vi skal være aktive, men tempoet bestemmer du selv.

56: Yoga 30 år+: - Majken Bagger - Åby ( Drengesal) - Tirsdag. kl. 18.45-20
Undervisningen består af hatha yoga, og vi kommer hele kroppen rundt med klassiske yogastillinger og solhilsner. Altid i et roligt tempo og med fokus på at komme godt ind og ud af stillingerne samt at ”være i dem”. Alle kan være med, for yoga udføres med udgangspunkt i én selv, og det handler ikke om, hvor smidig, man er, men om at arbejde med sig selv - både kropsligt og mentalt.

57: Mand med bold 30 år+: - Christian Nørby & Peter W Madsen - GS (Begge sale) – Tirsdag. kl. 19-20:30
Holdet henvender sig til dig, som synes det er sjovt at spille bold! Holdet kommer ikke til at arbejde med at forfine din teknik eller give dig en større indføring i forskellige taktiske tilgange til boldspil. Holdets primære fokus vil være på at hygge sig med at spille en masse bold – fodbold, hockey, basketball, volleyball og meget andet.

58: Få dig rørt for kvinder 60 år+: - Lene Nord - Elværket - Onsdag. kl. 10-11:30
Vi starter hver gang med at varme op i muskler og led, hvorefter vi går i dybden med de forskellige store muskelgrupper, for til slut at lave udstræk og afspænding. Vi kommer til at arbejde med lettere styrketræning, kropsholdning, balance, åndedræt, koordination, puls op og meget mere, alt sammen til god musik. Vi skal være aktive i ca. 1 time. Udover motionen skal der også være plads til en social del, derfor får vi den sidste ½ time en kop kaffe, en god snak samt synger et par sange.

59: Pilates: 18 år +: - Isabella Larsen - Åby (Pigesal) - Onsdag. kl. 17-18
Pilates er for dig der gerne vil arbejde med kropskernen, ryg- og mavemuskler. Tempoet i øvelserne er roligt og styrker kropsbevidsthed. Åndedrættet får også fokus og øvelserne kan give sved på panden.

60: Step 18+: - Stefanie Vinther - GS (Drengesalen) - Onsdag. kl. 18.30-19.30
Step er sjov og svedig motion, hvor vi laver koreografi på stepbænke. Det hele bygges op af grundtrin og alle, nybegynder som øvede, er velkomne. Niveauet ligger mellem begynder og øvet, alt efter hvilke deltagere der kommer, men som sagt kan alle hurtigt lære og være med. Vi stepper os igennem en time sammen, med gode grin og går varme hjem. 

61: Træn360 - 18 år+:  - Bodil, Jytte, Charlotte & Jane - GS (Pigesal) - Onsdag. kl. 19-20:30
Holdet for kvinder, hvor vi kommer 360 grader rundt. Styrke, puls og koordination er i fokus. Vi er fire instruktører, der sikrer varieret træning med højt aktivitetsniveau. Vi lægger vægt på, at vi har det sjovt og griner undervejs. Efter en times træning sluttes med en ½ times Pilates/ udstrækning (valgfri deltagelse).

62: DanceFit 25 år+: - Line Mygind &ndash Åby (drengesal) - Onsdag. kl. 19.30-20.30
Kan du lide at danse? Kan du lide at svede? Kan du lide at grine? Så er Dancefit noget for dig. 
Vi danser små og nemme serier til musik fra 50'erne og frem til de nyeste hits. ALLE kan være med og alle over 25 år er velkommen.

63: Morgenmotion for seniormix - ude/inde 60 år+: - Marianne Vangsgaard - Elværket - Torsdag. kl. 9-11
Træningen starter med en gåtur og herefter laver vi gymnastik på Elværket. Kroppen bliver arbejdet igennem og vi afslutter med afspænding. Til sidst hygger vi os med kaffe og et rundstykke.

64: Body Attack 18 år+: - ?? - GS (Drengesal) - Torsdag. kl. 19-20.30
TILMELDING IKKE MULIG, DA VI MANGLER EN INSTRUKTØR TIL HOLDET
Går du og drømmer om at få en stærkere og mere tonet krop, samt smide de overflødige kilo så er Body Attack holdet for dig. Vi vil arbejde med de store og små muskelgrupper samt intensiv cardiotræning. Jeg står klar til at presse dig til det yderste og sammen nå frem til lige nøjagtig dit ønske om mål for træningen. Så er du til en time med sved på panden, masser af fede tracks, smil på læben og ømme muskler er Body Attack timen for dig. Jeg glæder mig til at se lige nøjagtig dig.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen