Børn 5 år - 3. klasse

Info

21: Sprigmix 0.-2. klasse – Malene og Nicola – GS (pigesal) – Mandag kl. 16.15-17.30
Springmix er et hold for både piger og drenge fra 0.-2. klasse. Holdet er et springhold, hvor børnene gennem forskellige springopstillinger bliver præsenteret for forskellige spring i løbet af sæsonen. Du skal vælge vores hold, hvis du har lyst til sjov, grin, sved på panden, men også hvis du ønsker at udvikle dig indenfor gymnastikken. 
Der kommer en udgift i forbindelse med opvisningstøj.

22: Superspringerne 2.-3. klasse – Berit og Emilie – GS (pigesal) - Onsdag kl. 18.00-19.00
Det her er holdet for piger og drenge, som elsker at træne, springe, danse og ”tumle”. Vi arbejder både med de grundlæggende øvelser indenfor spring og vi skal også arbejde med spring som flik-flak, araber, salto og meget mere. Der bliver fart over feltet og vi skal også træne vores muskler og smidighed, så kroppen bliver stærk.

23: Power Puff: 5-8 år - Pia K - Åby (Pigesal) – Torsdag kl. 17:00-18:00

Sjov, dans, fællesskab og bevægeglæde  er overskrifterne for dette  hold. Kan du lide at danse og have det sjovt så er Power Puff noget for dig. Vi lærer gennem sæsonen forskellige danse, som vi skal optræde med til opvisningen. Vi leger og har det sjovt med hinanden. Bemærk det er et hold uden redskaber og vi lærer lidt koreografi hver gang. Der kan være udgifter til opvisningstøj. Vi glæder os til at møde jer. 

24: Springspirene 0.-1. klasse – Zia og Sarah – GS (pigesal) – Onsdag kl. 17.00-18.00
På dette hold er der plads til at lege, springe, løbe og bevæge sig til musik. Du kan se frem til at have en hyggelig træning med de andre på holdet. Vi øver os i mange forskellige ting, som fx. at hoppe i trampolin, slå kolbøtter, vejrmøller og have hovedet ned ad. På holdet er man velkommen uanset hvilket niveau, man har. Vi slutter sæsonen af med at deltage i lokaleopvisningen i foreningen. Vi glæder os til at se jer.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen