Puslinge 3-5 år

Info

11: Enhjørningerne 4-5 år (uden forældre) – Line M – Åby (pigesal) –  Mandag kl. 16.30-17.30
Er du mellem 4 og 5 år, kan du lide at lege, danse og have det vildt sjovt. Så er Enhjørningerne noget for dig. 
Vi leger sanglege, øver os i balance og leger danse teknik ind. Vi lære et par danse serie og har redskabsbane hver gang.
Så find dit bedste dansetøj frem og kom med.


12: Åbytonserne 3-5 år (uden forældre) - Laura og Liva - GS (pigesal) - Tirsdag kl. 17.00-18.00
På Åbytonserne skal vi lege og tonse og brænde en masse krudt af. Vi skal have det sjovt samtidig med at vi skal præsenteres for en masse forskellige forstadier til spring. Vi vil gøre det bedste vi kan for, at du får en god start og en sjov sæson på Åbytonserne. 

13: Puslingehold 3-5 år (uden forældre) - Camilla og Nadia - Åby (pigesal) - Tirsdag kl. 17.00-18.00
Hos os skal vi have det sjovt sammen! Vi skal lege, fjolle, løbe, danse og springe mens vi griner og får røde kinder. Målet er, at børnene i løbet af sæsonen gennem forskellige lege, øvelser og redskabsbaner bliver tilpas udfordret og udvikler sig i gymnastiske færdigheder, såsom trille, kolbøtter, balance, løbe, kravle, klatre. Vi glæder os til en times sjov med jeres børn, hvor vi sidst på sæsonen har fået udviklet vores grovmotoriks færdigheder, fået nye gymnastik venner og fjollet en masse. Vi ses tirsdage 17-17.55.

14: Abeunger 3-5 år (uden forældre) - Klaus og Louise - GS (pigesal og drengesal) - Onsdag kl. 17.00-18.00
Vil du hoppe og springe, dreje og hænge. Få stærke arme og en masse varme. Lære grundmotorik til salto og flik. Vi danser og vi fjoller uden mor og far. På ABEUNGER er der plads til alle drenge og piger (3-5 år), der vil give den en skalle.

15: Hoppelopperne 5-6 år (uden forældre) - Vibe og Zia - GS (pigesal og drengesal) - Torsdag kl. 16.00-17.00
Har du lyst til at gi den gas i gymnastiksalen sammen med en masse andre børn i alderen 5-6år? Vi leger, løber, hopper, danser, øver balance og meget mere. Vi øver os i at bruge de mange spændende redskaber i gymnastiksalen.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen