Forældre/barn 1-5 år

Info

1 : Forældre/barn 1-3 år - Line M - Åby (pigesal) - Mandag kl. 15.30-16.30
Hver mandag skal vi have det sjovt og bevæge os sammen. Vi starter og slutter på samme måde hver gang. Men ellers skal vi hoppe, danse, trille, kravle og bruge vores stemmer. Vi skal opleve bevægelsesglæde sammen og ikke mindst have det rigtig sjovt. Alle, både børn og forældre skal gerne gå derfra med røde kinder.

2 : Forældre/barn 1-2 år - Camilla L - Åby (pigesal) - Tirsdag kl. 16.00-17.00
Er du klar på at tumle, lege og have det sjovt med mor/far/anden hver tirsdag? Vi skal synge, løbe, kravle, hoppe, trille med bolde, lege med faldskærm, svinge i lagen og tosse rundt. Vi starter timen med et par sange, derefter en leg eller anden motorisk aktivitet. Bagefter bygger vi en sej redskabsbane, hvor vi kan øve os i at kravle op, over ting, igennem ting og hoppe ned. Til sidst køler vi af med stille musik eller en anden rolig aktivitet og synger farvel. Vi glæder os til at se jer!

3: Fuld fart frem 3-4 år - Lotte D. - Gammelgårdsskolen (pigesal) - Onsdag kl. 16.00-17.00
OBS holdet er udbudt i fuld sæsonlængde, men vi mangler hænder fra uge 8 - uge 16 - vores forventning er at finde en løsning, evt. med hjælp fra enkelte forældre på holdet. 
Holdet er for børn i alderen 3-4 år og en forælder. Vi skal danse og lege - efterfulgt af, at vi skal tumle på sjove spændende redskabsbaner. Det handler om at have det sjovt med gymnastikken, og det sammen med en forælder til at hjælpe og skabe tryghed. 

4 : Forældre/barn 2 - 5 år - Nanna Jo - Åby pigesal - Torsdag kl. 16.00-17.00
Holdet er for børn i alderen 2-5 år og en forælder (eller en anden voksen), der gerne vil have en hyggelig stund, hvor der skal tumles og leges. Timen vil starte med opvarmning, hvor der vil blive løbet, danset og leget. Bagefter laver vi sammen en fed redskabsbane, hvor man kan bruge sin krop. Hver undervisningsgang vil der være en station, hvor man eksempelvis kan lære at lave kolbøtter, håndstand, vejrmøller, forøvelse til kraftspring, flikflak og salto. Det er frivilligt om man vil lave øvelsen, eller om man bare vil tumle rundt.  Det vigtigste er at det bliver en god stund for børn og forældre. 

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen