Puslinge 3-5 år

Info

11 : Springbøllerne 3-5 år (Uden forældre) – Maija og Vibe – GS (pigesal) Mandag kl. 16:00-17:00
Så er det NU! Er du klar til en gymnastiktime fyldt med masser af smil, grin, tons, sved og god musik. Vi skal udfordre motorikken, vovemodet, styrken og din gymnastiske kunnen gennem leg, tons, redskabsopstillinger og samarbejde. Vi glæder os til at se dig, til at lære dig en masse nye ting, og se dig udvikle dig gennem sæsonen. Så tag gymnastikdragten på og spring med.
12 : Puslinge 3-5 år – (uden forældre) Signe og Linda – Åby (pigesal) – Mandag kl. 17.00-18.00
På puslingeholdet skal vi have det rigtig sjovt og lave en masse bevægelsesaktiviter og bruge forskellige spændende redskaber. Vi skal også lave sanglege som får os til at grine og have det sjovt sammen. For at deltage på dette hold skal barnet kunne være til gymnastik på egen hånd. Forældre er velkomme til at tage ophold uden for gymnastiksalen.

13: Hoppelopperne 3-5 år (Uden forældre) – Zia og Ditte – GS (Begge sale) – Onsdag kl. 16.00-17.00
Har du lyst til at bevæge dig til god musik? Vi leger, løber, hopper og prøver kræfter med alle de sjove redskaber. 

14: Enhjørningerne 3-5 år (Uden forældre) – Line M. – Åby (drengesal) – Torsdag kl. 16.30-17.30
Er du pige mellem 3 og 5 år? Kan du lide at hoppe, danse, synge og dreje? Og har du en masse energi som skal bruges? Så er enhjørningerne lige dig. Vi skal lave dansegymnahop, hvor vi hver gang har nogle sanglege, gymnastikøvelser, og danseserier til fed musik. Holdet er uden forældre, og uden redskaber.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen