Voksne

Info
Zumba Gold (51): Seniorer - Bente Nedergaard – Elværket – Mandage kl. 10:00-11:00
Zumba Gold er de populære trin fra Zumba Fitness på et niveau, hvor alle kan være med. Du får den samme gode oplevelse, men i lidt lavere tempo og med en let reduceret sværhedsgrad. Du får en sjov og afvekslende træning, hvor du både får brugt din krop, træner balancen og får din puls i vejret. Zumba Gold styrker din kondition, koncentration, koordinering og stimulerer fedtforbrændingen. Vi danser til latininspireret og anden glad musik. Zumba Gold er særlig egnet til dig, der måske er lidt ældre, ikke er vant til at træne, er overvægtig eller af andre grunde har brug for lidt mere skånsom træning. Kom i tøj du kan bevæge dig frit i og et par lette indendørs sko. Husk smil og vandflaske – du får brug for begge dele! Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Der undervises i 55 minutter.
 
Aabyhøj United (52): 18 år+ - Maija Bindzus - GS (Drengesal) – Mandage kl. 19:00-20:30
Mener du heller ikke at du er blevet for gammel til at lave gymnastik, og har du mod på at skulle starte til rytmisk gymnastik for voksne? "Then lets get united!"
Holdet er både for den nye, den utrænede, den trænede, den øvede og den rustne gymnast som har lyst til at tage fat om fed gymnastik, rytmik, teknik og bevægelse. På holdet vil der blive lagt fokus på fysisk grundtræning, rytmisk grundgymnastik og sving, men vi vil generelt arbejde med blandede stilarter, og måske et håndredskab. Træningerne vil blive opbygget omkring grundig opvarmning, efterfulgt af kortere eller længere rytmiske sekvenser til god musik og slutteligt vil vi lave styrke og konditionstræning, hvor vi får brændt de sidste kræfter af. Hvis vi har mod på at skulle lave en opvisning eller to til foråret (hvilket jeg sigter efter), så vil vi sammensætte nogle af de lærte sekvenser til et lille opvisningsprogram på ca. 8 minutter. Er DU klar ? Det er JEG! Så jeg håber vi ses til fed rytme gymnastik for voksne :)
 
Zumba Fitness (53): 15 år + - Bente Nedergaard - Globus Studio – Mandage kl. 19:00-20:00
Zumba Fitness er enkle dansebidder inspireret af latin-danse og aerobic. Krop og sjæl kommer i sving, smilet kommer frem og du får sved på panden. Zumba Fitness er for alle aldersgrupper og kan dyrkes på flere niveauer. Du gør blot, hvad du kan og nyder musikken og stemningen - så kommer formen hen ad vejen. Zumba Fitness styrker konditionen og stimulerer fedtforbrændingen. I løbet af en træningstime veksles mellem intensive og lidt mere afdæmpede danse, så vi får pulsen op og ned nogle gange. Holdet er for både fortsættere og nybegyndere. Kom i dit sædvanlige gymnastiktøj eller andet behageligt tøj og et par lette indendørs sko. Husk også en vandflaske og dit smil – du får brug for begge dele! Der undervises i 55 minutter.
 
Yoga for alle – balance smidighed og styrke (54): 30 år + - Majken Bagger – Åby (pigesalen) – Mandage kl. 19:00-20:00
Undervisningen består af hatha yoga, og vi kommer hele kroppen rundt med klassiske yogastillinger og solhilsner. Altid i et roligt tempo og med fokus på at komme godt ind og ud af stillingerne samt at ”være i dem”. Alle kan være med, for yoga udføres med udgangspunkt i én selv, og det handler ikke om, hvor smidig, man er, men om at arbejde med sig selv - både kropsligt og mentalt. Timen afsluttes altid med en afslappende afspænding af hele kroppen.
  
Motion og Effekt (55): 50 år + - Marianne Vangsgaard - GS (Drengesal) – Tirsdage kl. 16:30-18:00
Træningen starter med opvarmning, efterfulgt at styrketræning, balance, koordinering og konditions træning. Der arbejdes enkelt og parvis. Vi bruger div. håndredskaber. Alle øvelser til frisk musik og træningen afsluttes med afspænding.
 
Mand med bold (56): 30 år + - Christian Nørby & Peter - GS (Begge sale) – Tirsdage kl. 19:00-21:00
Holdet henvender sig til dig, som synes det er sjovt at spille bold! Holdet kommer ikke til at arbejde med at forfine din teknik eller give dig en større indføring i forskellige taktiske tilgange til boldspil. Holdets primære fokus vil være på at hygge sig med at spille en masse bold – fodbold, hockey, basketball, volleyball og meget andet. Har du lyst til at brænde noget krudt af sammen med andre fra kvarteret – på et hold, hvor det gælder om at røre sig og have det sjovt – og hvor ingen er verdensmester i noget, så er det her.
 
Få dig rørt for kvinder (57): 60 år + - Lene Nord – Elværket – Onsdage kl. 10:00-11:30
(Bemærk: kl. 11:00-11:30 bruges på frivillig deltagelse i kaffe og sang)
Ønsker du at holde kroppen i gang, så er det holdet for dig. Vi starter hver gang med at varme op i muskler og led, hvorefter vi går i dybden med de forskellige store muskelgrupper, for til slut at lave udstræk og afspænding. Vi kommer til at arbejde med lettere styrketræning, kropsholdning, balance, åndedræt, koordination, puls op og meget mere, alt sammen til god musik. Vi skal være aktive i ca. 1 time, men du bestemmer selv hvor dine grænser går, så der er plads til alle, og husk! det er aldrig for sent at gå i gang med at motionere. Udover motionen skal der også være plads til en social del, derfor får vi efter gymnastikken en kop kaffe, en god snak samt synger et par sange. Den sidste del er naturligvis ganske frivillig at deltage i.
 
Pilates (58): 18 år + - Isabella Larsen - Åby (Pigesal) – Onsdage kl. 17:00-18:00
Pilates er for dig der gerne vil arbejde med kropskernen, ryg- og mavemuskler. Tempoet i øvelserne er roligt og styrker kropsbevidsthed. Åndedrættet får også fokus og øvelserne kan give sved på panden.
 
Stram op (59): 17 år + - Bodil, Jytte, Charlotte & Jane - GS (Pigesal) – Onsdage kl. 19:00-20:30
Holdet for kvinder, der har lyst til at arbejde med styrke og kondition i en afslappet og hyggelig atmosfære. Vi tilstræber et højt aktivitetsniveau, og vi lægger vægt på, at vi har det sjovt og griner, mens sveden pibler frem. Træningen krydres med småspil, stafetløb og andre afvekslende aktiviteter. Efter en times træning tilbydes ½ times pilates, hvor man kommer ud i gode stræk, arbejde med vejrtrækningen og køle ned. Pilatesdelen er kun et tilbud til deltagere på STRAM OP holdet.
 
Morgenmotion for seniorer (60): 60 år + - Marianne Vangsgaard – Elværket – Torsdage kl. 9:00-11:00
Træningen starter med en gåtur og herefter laver vi gymnastik på Elværket. Kroppen bliver arbejdet igennem og vi afslutter med afspænding. Til sidst hygger vi os med kaffe og et rundstykke.
 
Body Attack (61): 18 år + - Maria Laursen - GS (Drengesal) – Torsdage kl. 19:00-20:30
Går du og drømmer om at få en stærkere og mere tonet krop, samt smide de overflødige kilo så er Body Attack holdet for dig. Vi vil arbejde med de store og små muskelgrupper samt intensiv cardiotræning. Jeg står klar til at presse dig til det yderste og sammen nå frem til lige nøjagtig dit ønske om mål for træningen. Så er du til en time med sved på panden, masser af fede tracks, smil på læben og ømme muskler er Body Attack timen for dig. Jeg glæder mig til at se lige nøjagtig dig.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen