Juniorer 4. klasse+

Info
AAIF Øvede springere (31): 4.kl.+ - Jakob Halborg & Lukas Bech - GS (Pigesal) – Mandage kl. 18:15-20:15
Øvede springere starter igen op i år til et brag af en sæson, fyldt med godt humør, fede spring og lækker rytme. Vi håber på en storslået opvisningssæson. Derfor ser vi gerne, at vores gymnaster er vandt til at lave opvisninger, og er klar på at bruge nogle weekender på nogle lækre ekstra træninger (især på Flemming Efterskole), så vi kan få en opvisning, vi er stolte af at fremvise. Vi glæder os til at se de mange gamle såvel som nye ansigter, når vi starter op igen!
 
Springtøserne (32): 3.-5. Klasse - Berit Thomasen & Maija Bindzus - GS (Pigesal) – Tirsdage kl. 16:00-17:30
Holdet fortsætter fra sidste år, og er holdet for piger, som elsker at træne, springe og ”tumle”. Vi arbejder både med de grundlæggende (for)øvelser indenfor spring og skal også arbejde med spring som flik-flak, araber, salto og meget mere – så det er en fordel, hvis du har gået til gymnastik før. Der bliver fart over feltet og vi skal også træne vores muskler og smidighed så kroppen bliver stærk.
 
AAIF Springere (33): 4. Klasse + - Malene Kyed & Maija Bindzus - GS (Pigesal) – Tirsdage kl. 17:30-19:00
Mixholdet er for alle drenge og piger som minimum er begyndt i 6. klasse, og som gerne vil forbedre sig på både spring- og rytmedelen. Vi starter træningen med en grundig opvarmning igennem en række sekvenser og styrketræning og derefter går vi videre med springtræning og forøvelser hertil.
Holdet vil fokusere på den enkelte gymnast, således at hver enkelt føler de har rykket sig ved sæsonens afslutning, men vi vil ligeledes opbygge et fælles opvisningsprogram, hvor alle skal deltage, og være med til opvisninger i foråret.
Vi vil arbejde med både trampolinspring og banespring, og generelt kommer der til at være fart over feltet, men der vil stadig plads til grin og hygge.
Som gymnast på holdet vil der yderligere blive opkrævet et ekstra beløb for opvisningstøj.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen