Info

SPRINGLOPPERNE 0.-1. kl. (1) Mandag kl. 16-17, Åby skole
Springlopperne er et hold for jer der går i 0. eller 1. klasse og gerne vil hygge jer med en masse jævnaldrende, imens i lærer grundlæggende gymnastik og leger. Holdet er både for drenge og piger. Vi håber, at I vil være med at til at springe, danse og øve på gymnastik, ligegyldigt hvilket niveau du er på.

SPRINGTØSER 1.-3. kl. (19) Tirsdag kl. 16.30-17.30 (Start uge 37), Gammelgaardsskolen
Det her er holdet for piger, som elsker at springe, lege og ”tumle”. Vi laver grundlæggende øvelser til spring, laver redskabsbaner, øver vejrmøller og meget mere. Der bliver fart over feltet og vi skal træne vores muskler og smidighed så kroppen bliver stærk. Fokus er, at vi skal have det sjovt og blive bedre uanset om du er helt ny eller du har gået til gymnastik før.
 
POWER PUFF 5-7 år (5) Tirsdag kl. 17-18, Åby skole
Holdet er for dig der kan lide at danse og have det sjovt. Timen er bygget om omkring det dansende element men der er også plads til leg og grin. Vi danser mange forskellige stilarter fra klassisk til street og hiphop. Vi lærer typisk 2-3 serier på en sæson som afsluttes med opvisninger i foråret. Forældre er velkomne i salen første gang, der skal påregnes en udgift til opvisningstøj.  

SPRINGBOMBERNE 0.-1. kl. (16) Onsdag kl. 16-17,  Gammelgaardsskolen
Er du frisk på spas og spring, så er springbomberne lige noget for dig! Vi får pulsen op og sved på panden til fed musik. Vi skal stå på hænder, slå vejrmøller, hoppe højt i trampolin og begynde på at lave salto. Vi bygger springene op fra bunden og udfordrer børnene på det niveau de er på. Vi vil også lave små boldlege og slutter af med at komme ned i gear.

COOL KIDZ 2.-4. kl. (6) Onsdag kl. 16-17, Gammelgaardsskolen
CooL KidZ er et dansehold for børn i 2. til 4. klasse. Vi danser til forskellige sange, hvor børnene også har en mulighed for at komme med forslag. Til foråret skal vi optræde med dansene til en eller flere opvisninger. I en normal time varmer vi op til musik, leger en leg, danser det meste af timen, måske leger vi lidt igen og slutter af med lidt udstrækning. Vi går op i, at det skal være sjovt at gå på holdet og der skal være plads til, at man kan være lidt fjollet engang imellem, men at vi stadig får danset.

MIXSPRING 2.-4. kl. (også begyndere) (12) Onsdag kl. 17-18.30, Gammelgaardsskolen
At gå til springgymnastik er noget DU har valgt, og du vil gerne gøre en indsats for at lære det.
For at du kan blive en god springgymnast, træner vi de grundlæggende forudsætninger. Du får stærke ben og fødder, en god kropsspænding, en god balance og styrke i arme og skuldre, så du kan bære din egen vægt på hænderne. Indhold til træning vil være et par korte opvarmningslege, springteknik, grund-/rytmetræning samt udstrækning særligt af skuldre og ben.
Grundspring som rulle/salto, håndstand, møllevending, flikflak bygges metodisk op efter deltagernes forudsætninger, og her lærer du også lettere modtagning. Vi arbejder også med spring på redskaber (buk/plint) samt behændighedsøvelser i bomme, tove og ringe. Grund-/rytmetræning kan være rytmeserier, spring over gulv, styrke-/balancelege el. sportsacro. Som afslutning på sæsonen  deltager vi i Aabyhøj IF Gymnastiks opvisning i Åby Hallen.
Der skal påregnes indkøb af dragt til ca. 300,-. Dragterne bestilles kort efter sæsonstart, så de kan bruges til træning.

POWER GIRLS 0.-2. kl. (21) Onsdag kl. 17-18, Gammelgaardsskolen
Går du med en pigedrøm om at blive god til rytmisk gymnastik og dans så skal du prøve Power Girls. Vi vil arbejde med alle former for rytmisk gymnastik, dans og håndredskaber. Fokus er kondition, smidighed, balance, teknik og kropsbevidsthed. Undervisningen vil tage afsæt i reglementet for rytmisk konkurrence gymnastik (grand prix), hvor målet er, at vi til foråret skal deltage i en eller flere opvisninger. Vi vil sammensætte forskellige sekvenser til lige netop det musik, som er aktuelt i tiden. Som navnet på holdet antyder er det kun for piger.

SPRINGSPIRERNE 5-6 år (28) Torsdag kl. 16-17, Gammelgaardsskolen
Hvis du er vild med spring, leg, højt humør og er mellem 5-6 år, så er Springspirrene lige et holdet for dig! Du skal springe i trampolin, danse til musik og udvikle din motorik. Både nye som erfarne gymnaster er mere end velkomne, så længe du er frisk på spring, sjov og ballade.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen