Klubmodul henter siden
Børn 5 år - 3. klasse
Springfiduserne 5-6 år | 24
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Minispring (21): 0.-1. Klasse - Nicola Sjøgren & Frank Østergaard - GS (Pigesal) – Mandage kl. 16:00-17:15
Minispring: Er et springhold for børn i alderen 0.-1. Klasse. Har du lyst til at udforske de store redskaber i gymnastiksalen? Kunne du tænke dig at arbejde hen imod at lære at lave spring som vejrmølle, ruller, salto og stå på hænder? Så er minispring holdet for dig. Træningen starter ud med en leg efterfulgt af en opvarmning, inden den står på tekniktræning og spring. Vi glæder os til at se dig på minispring 0.-1. Klasse. Der vil evt. komme en mindre ekstra udgift til opvisningstøj.
 
Power Puff (22): 5-8 år - Pia Knudsen - Åby (Pigesal) – Tirsdage kl. 17:00-18:00
Holdet er for dig der kan lide at danse og have det sjovt. Timen er bygget op omkring det dansende element men der er også plads til leg og grin. Vi danser mange forskellige stilarter fra klassisk til street og hiphop. Vi lærer typisk 2-3 serier på en sæson som afsluttes med opvisninger i foråret. Forældre er velkomne i salen den første gang. Der skal påregnes en udgift til opvisningstøj.
 
Springlopperne (23): 1.-3. Klasse - Marie Mejlhede - GS (Pigesal) – Onsdage kl. 17:00-18:00
Er du dreng eller pige, og går du i 1.-3. klasse, så kan det være at springlopperne er lige noget for dig. På dette hold skal vi løbe, lege, springe og hoppe, både på forskellige redskaber og i trampolin. Så har du lyst til en time med sved på panden, og kunne du godt tænke dig at lære/blive bedre til gymnastik, så er Springlopperne lige noget for dig.
 
Springfiduserne (24): 5-6 år - Maija Bindzus - GS (Start: drenge & slut: pige) – Torsdage kl. 17:15-18:15
“Springfiduserne” er lige noget for dig hvis du er mellem 4-6 år og elsker at springe og lege. Holdet kommer til at byde på en masse sjov og spændende udfordringer. Der kommer til at være fuld fart på, hvor vi skal springe, fjolle, slå kolbøtter og lave en masse andet sjovt. Vi starter altid med nogle lege og øvelser, så alle kroppe er varme, inden vi skal i gang med redskaberne. Efter opvarmning bliver der lavet forskellige redskabsbaner hvor der bliver bla. bliver hoppet i trampolinen og børnene får udviklet og styrket deres motorik.
Læs mere
Startdato
09.09.2021
Slutdato
07.04.2022
Pris
500,00 kr.