Sæson 2018/2019 01.08.2018  -  28.06.2019
Vejledning

Sommerhold - Børn og unge (Bsom)

Springtøser/Springdrenge - Sommer 1.-3. klasse: Torsdage kl. 16:15-17:30 i Globus Hallen

Vi fortsætter springtøserne frem til sommerferien - men nye/andre gymnaster er også meget velkomne. Det her er holdet for piger, som elsker at springe, lege og ”tumle”. Vi laver grundlæggende spring, laver redskabsbaner, øver vejrmøller og meget mere. Der bliver fart over feltet og der skal også være tid til at have det sjovt med de mange muligheder i Globus. Fokus er, at vi skal have det sjovt og blive bedre uanset om du er helt ny eller du har gået til gymnastik før. 
 
Parkour 3. -7. kl. : Fredage kl. 16:30-17:30 på Åby skole
Til træningen er der fokus på styrke- og tekniktræning. God teknik og en stærk krop gør, at man undgår skader. Der ud over laver vi masser af lege, som også medvirker til opvarmningen. Selvom fokus er på fremskridt i styrke- og tekniktræning, så er det også vigtigt at vi har det sjovt. Parkour ER sjovt.
 
Sommerspring 4. kl. + : Onsdage kl. 18:00-20:00 i Globus Hallen
Har du lyst til at arbejde videre med tekniktræning og spring, så er sommerspring holdet for dig. Der er plads på holdet både til dig der er ny indenfor spring, men også til den øvede gymnast der springer mere komplicerede spring. Vi sørger for at du får sved på panden, og får lov at fordybe dig i de spring du gerne vil arbejde videre med. Vi skal hygge, knokle, grine og have nogle fede timer sammen hver onsdag kl. 18-20. Vi glæder os til at se jer til sommerspring 4.kl+.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Sommerhold - Voksne (Vsom)

 

Sommer Attack 18+: Tirsdage kl. 18:30-20:00 i Globus Hallen
Hvis du tager den fedeste musik og kombinere den med en sved dryppende work out, og du er klar på at udfordre dig selv samt at få sved på panden, så er Sommer Attack det helt rigtige hold for dig. På Sommer Attack har vi særlig fokus på de store og små muskel grupper, høj intensitets træning, cardio og øget forbrænding.
 
Sommerfit 20+: Torsdage kl. 20:00-21:00 på Åby skole - drengesal
Skal du være klar til sommer - så er dette et hold for dig. Vi vil have fokus på at få styrket og trimmet både ryg, arme, mave, baller og lår. Timen vil blive krydret med puls, konditionstræning og god musik. Vi skal arbejde med elastikker, håndvægte, og hvad vi ellers finder på, som kan udfordre vores krop. Det er en time med sved på panden, og for dig der er 20+ uanset motionsstatus.
 
UDETRÆNING Voksen m/k.: Mandage kl. 19:00-20:00, Gammelgårdsskolen m.fl.
Vil du arbejde med din grundform, og har du lyst at give den gas under åben himmel?
Så har du muligheden nu! 
Vi arbejder efter princippet relativ intensitet. Den enkelte deltager bestemmer sin egen træningsintensitet, og øvelsernes sværhedsgrad varieres efter deltagernes niveau. Vi laver fx opvarmning, løbeøvelser, pulslege, boldspil, intervaltræning, funktionelle styrkeøvelser samt udstrækning. 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Juniorer 4. klasse+ (Junio)

TEAM ITALIEN 2020 (10) Mandag kl. 17-18.30, Gammelgaardsskolen
· Har du fri 28/6-3/7-2020?
· Har du lyst til at komme til Italien og vise hvad dansk gymnastik bl.a. er?
· Har du lyst til at være en del af et hold de næste 2 år?
· Har du lyst til at engagere dig i et socialt hold?
Så kan Team Italien 2020 måske være noget for dig. Du går i 4. kl. eller der over, har lyst til at arbejde hen mod deltagelse i Festival del sole 2020 og hjælpe til ved arbejdsopgaver for at samle penge ind til turen. Lyder det som et hold for dig, så vil vi rigtig gerne have dig med om bord.

Hvad kan du forvente:
- Engagerede trænere, der vil arbejde med holdet de næste to år, hen mod deltagelse i Festival del sole 2020.
- Et socialt hold som bl.a. arrangerer aktiviteter uden for gymnastiksalen og weekendtræninger
- Sved på panden til hver træning

Hvad forventer vi af dig:
- Du har lyst til at lave gymnastik og udvikle dig på det niveau du er på
- Du vil lægge ekstra energi i holdet i form af deltagelse i sociale arrangementer og weekendtræninger
- Du deltager i opgaver i forbindelse med indtjening af penge til rejsen
- At dine forældre deltager i indtjeningen af penge til turen.

Der må påregnes udgifter til weekendtræninger og opvisningstøj.

MANDAGSMIX, 3.-6. kl. (15) Mandag kl 18-19.30, Åby skole
Har du lyst til at brænde en masse krudt af, lege og lave en masse seje spring? Så er mandagsmix holdet for dig. Holdet er for både drenge og piger fra 3.-6.kl. Vi skal gennem sæsonen lære de grundlæggende spring og bygge videre på dem og så skal vi have det super sjovt. Her på holdet lægger vi vægt på, at alle kan være med og at alle udvikler sig og ser fremskridt uanset, hvilket niveau man starter på. Vi glæder os til at have det sjovt med jer.
 
SWAG ATTACK, 5. kl. + (4) Tirsdag kl. 18-19.30, Åby skole
På dette hold arbejder vi med forskellige stilarter inden for dansens verden. Det kan være alt fra jazz, hiphop. Sammen finder vi frem til, hvilke musikstykker vi skal bruge, og koreografien laves derefter. Til sidst har vi en dans, klippet sammen af flere forskellige musikstykker. Vi arbejder med teknik, styrke og forskellige rytmer. Vi optræder i foråret til foreningens opvisning. Hvis du er frisk på en udfordring,? så kom og prøv dette hold. Det er fint, hvis du har noget danse- eller rytmisk erfaring. 

ÅBYSPRINGERNE 5 kl.+ (22)Onsdag kl. 18.30-20.30, Gammelgaardsskolen
Åbyspringerne er et øvet og engageret gymnastikhold med fokus på at udvikle gymnaster både springteknisk og rytmisk. Trænerne går op i at give alle gymnaster den fulde oplevelse med et godt gymnastikhold. Det gælder både et godt socialt fællesskab og et niveau i træningen der gør, at gymnasterne bliver stolte over egen præstation til træningerne samt de afsluttende opvisninger. For at opnå dette forventes, at alle gymnaster har styr på grundelementerne indenfor gymnastikken, både hvad angår rytmesans og springegenskaber. Gymnasterne forventes fra sæsonstart at kunne lave araberspring og kraftspring på air-track samt salto i trampolin.

PARKOUR, 3.-7. kl. (14) Fredag kl. 16.30-17.30, Gammelgaardsskolen
Til træningen er der fokus på styrke- og tekniktræning. God teknik og en stærk krop gør, at man undgår skader. Der ud over laver vi masser af lege, som også medvirker til opvarmningen. Selvom fokus er på fremskridt i styrke- og tekniktræning, så er det også vigtigt at vi har det sjovt. Parkour ER sjovt.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Smart training (Smart)

SMART training Voksne 16-99 år (99) Mandag kl. 16.30-17.30 (start uge 4 - slut uge 18), Åby bibliotek
SMART training er træning af hjernen gennem enkle og ikke anstrengende fysiske bevægelser. Bliv udfordret og få stimuleret din motoriske, sensoriske og logiske formåen. Herved bedres formentlig både koncentration, indlæringsevne og hukommelse. Træningen øger evne til overblik i hverdagen og forbedrer din modstandskraft mod stress.
Man skal kunne bevæge sig rundt og bruge arme og ben, men alle aktiviteter er med lav puls og uden hop eller løb. Alligevel kan koncentration og hjernegymnastik give sved på panden. Tag ven, veninde, kæreste, ægtefælle under armen. Det er sjovt at følges og dejligt at dele oplevelser. I vil helt sikkert komme til at grine en hel masse sammen, når hjernen sættes på uvante opgaver.  En del af øvelserne kan også med fordel trænes hjemme nogle gange om ugen. Behageligt tøj og sko anbefales.

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Karate - Børn og unge (Bkar)

BØRN (37) Mandag kl. 16.30-17.30, onsdag kl. 17-18, Åby skole
For begyndere og let øvede med gult/orange/1. grønt bælte. Aldersgruppe: Fra 3.-8. klasse

BØRN ØVEDE OG UNGE (39) Mandag kl. 17.30-18.30, onsdag kl. 18-19, Åby skole
For børn, som har minimum 2. grønt bælte eller hvis du 15-17 år

KAMPTRÆNING Fredag kl. 17.30-19, Åby skole
Træning for alle børn og unge der er tilmeldt et af foreningens karatehold. Deltagelse kræver minimum orange bælte. Fredagstræningerne kræver ikke yderligere tilmelding.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Karate - Voksne (Vkar)

VOKSNE 18+ (38) Mandag kl. 17.30-19, onsdag kl. 18-19.30, Åby skole

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)