Info

Aktive Børn i det fri (13), 5-7 år, Mandage kl. 16:00-16:55 bag Gammelgårdsskolen ved Multibanen
Dette hold er for alle udeglade drenge og piger som kan lide at lege, løbe, tumle og huje i al slags vind og vejr. Vi skal udfordre os selv på balance, motorik, styrke og kropskoordination gennem lege, øvelser og små redskabsbaner. Vi klæder os på efter vejret og tilpasser træningen efter de udeforhold vi har, og er altså også ude selvom det skulle regne en dag. Så husk regntøj og gummistøvler hvis vejret er vådt og gråt og hop i flyverdragten når det bliver koldt. Det kunne også være vi fandt på at lege med lommelygter når det begynder at blive mørkere eller at bygge snemænd når sneen falder. Vi fortsætter træningen så længe vi har mulighed for at finde hinanden i mørket ) og starter så op igen i det nye år når vi kan se hinanden igen. Der kommer besked ud hver uge, omkring træningen og hvad der forventes at medbringes af overtøj.
 
Springtøser (19), 2.-4. kl., Tirsdage kl. 16:00-17:30 Gammelgårdsskolen, Pigesalen
Det her er holdet for piger, som elsker at træne, springe og ”tumle”. Vi arbejder både med de grundlæggende øvelser indenfor spring og skal også arbejde med spring som flik-flak, araber, salto og meget mere – så det er en fordel, hvis du har gået til gymnastik før. Der bliver fart over feltet og vi skal også træne vores muskler og smidighed så kroppen bliver stærk.
Berit og Emilie
 
Springlopperne (17), 0.-2. kl., Tirsdage kl. 16:00-17:00 på Åby skole, Pigesalen
Er du dreng eller pige, og går du i 0.-2. klasse, så kan det være at springlopperne er lige noget for dig. På dette hold skal vi løbe, lege, springe og hoppe, både på forskellige redskaber og i trampolin. Så har du lyst til en time med sved på panden, og kunne du godt tænke dig at lære/blive bedre til gymnastik, så er Springlopperne lige noget for dig.
Amalie Koch.
 
Power Puff (5), 5-7 år, Tirsdage kl. 17:00-18:00 på Åby skole, Pigesalen
Holdet er for dig der kan lide at danse og have det sjovt. Timen er bygget om omkring det dansende element men der er også plads til leg og grin. Vi danser mange forskellige stilarter fra klassisk til street og hiphop. Vi lærer typisk 2-3 serier på en sæson som afsluttes med opvisninger i foråret. Forældre er velkomne i salen første gang, der skal påregnes en udgift til opvisningstøj.
 
Cool Kidz (6), 2.-4. kl., Onsdage kl. 16-17 på Gammelgårdsskolen, Drengesalen
Cool kidz er et dansehold for børn i 2. til 4. klasse. Vi danser til forskellige sange, hvor børnene også har en mulighed for at komme med forslag. Til foråret skal vi optræde med dansene til en eller flere opvisninger, så børnene kan vise hvad de har lært i løbet af sæsonen. I en normal time varmer vi lidt op til noget musik, leger en leg, danser ca. resten af timen, hvorefter vi evt. leger lidt igen og slutter af med lidt udstrækning.
 
Spring og Leg (4), 4-6 år, Torsdage kl. 16:00-17:00 på Åby skole, Pigesalen
“Spring og Leg” er lige noget for dig hvis du er mellem 4-6 år og elsker at springe og lege.
Vores hold kommer til at byde på en masse sjov og spændende udfordringer tilpasset det enkelte barn. Der kommer til at være fuld fart på, hvor vi skal springe, fjolle, slå kolbøtter og lave alt andet muligt sjovt.
Vi starter altid med opvarmning, så alle kroppe er godt varme, når vi skal i gang med redskaberne. Efter opvarmning bliver der lavet forskellige redskabsbaner hvor der bliver bla. bliver hoppet i trampolinen og børnene får udviklet og styrket deres motorik.
 
Springbomberne (28), 0.-3.kl., Torsdage kl. 16:00-17:00 på Gammelgårdsskolen, Pigesalen
Er du frisk på spas og spring så er springbomberne lige noget for dig! Vi skal stå på hænder, slå vejrmøller og lave kraftspring, hoppe højt i trampolin, lave salto og bygge op til flik-flak. Frem til opvisningen laver vi en rytmisk serie til god musik. 
En gymnastiktime forløber typisk med fælles opvarmning - det kan være smålige eller boldspil - derefter går vi til springdelen, hvor vi deler børnene op i mindre hold efter behov for udfordring og udvikling på deres eget niveau. Timen slutter af med lidt fri leg, ro og udspænding, så vi også træner smidighed. 
Vi har god plads, da vi har begge gymnastiksale på Gammelgårdsskolen. Holdet er for alle børn i 0.-3.klasse med gåpåmod og lyst til gymnastik. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen