Info

GRÆSHOPPERNE 3-4 år (11) Mandag kl. 16-17, Gammelgaardsskolen
På græshopperne skal vi løbe, hoppe, danse, klatre, kravle, springe og lege. Holdet er for super seje børn, der er ved at være klar til at have en sjov time uden mor og far. De er selvfølgelig velkommen til at se på de første par gange, indtil græshopperne er trygge, derefter er målet at mor og far venter i omklædningsrummet, mens vi har en sjov, svedig og hyggelig time. Vi glæder os til at se en masse græshopper til en times gymnastik.

KRUDTUGLERNE 3-5 år (3) Tirsdag kl. 16-17, Åby skole
Vil du øve dig og blive super sej til at klatre, kravle, balancere, hoppe, springe og rulle - blive super stærk og have det rigtigt sjovt! Så kom med på holdet, hvor vi leger, danser og træner på redskabsbaner uden mor og far. På KRUDTUGLERNE, er der plads til alle drenge og piger på 3-5 år (fyldt 3 år ved opstart). Uden forældre i salen. 

ABEUNGER 3-5 år (27) Torsdag kl. 17-18, Gammelgaardsskolen
Vil du hoppe og springe, dreje og hænge. Få stærke arme og en masse varme. Lære grundmotorik til salto og flik. Vi danser og vi fjoller uden mor og far. På ABEUNGER er der plads til alle drenge og piger (3-5 år), der vil give den en skalle. Uden forældre i salen.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen