Info

FART OVER FELTET 2 år (7) Onsdag kl. 16-17, Åby skole
Dette hold er for børn der er fyldt 2 år eller fylder 2 år i sæsonen. Vi skal synge, danse, lege, hoppe, springe. Og vigtigst af alt så skal vi have det rigtig sjovt. Timen er bygget op så vi altid starter og slutter på samme måde. Der vil være masser af gentagelser og genkendelighed for børnene. Kom og få en rigtig god og hyggelig stund med dit barn og en masse andre børn og forældre. Kun Én forældre/bedsteforældre pr. tilmeldt barn.

FART OVER FELTET 3 år (13) Onsdag kl. 17-18, Åby skole
Dette hold er for børn der er fyldt 3 år eller fylder 3 år i sæsonen. Vi skal synge, danse, lege, hoppe, springe. Og vigtigst af alt så skal vi have det rigtig sjovt. Timen er bygget op så vi altid starter og slutter på samme måde. Der vil være masser af gentagelser og genkendelighed for børnene. Kom og få en rigtig god og hyggelig stund med dit barn og en masse andre børn og forældre. Kun én forældre/bedsteforældre pr. tilmeldt barn.

LEG OG BEVÆGELSE 1-2 år (9) Torsdag kl. 16.30-17.30, Åby skole
Et hold hvor du og dit barn kan bevæge sig og have det sjovt sammen med andre. Vi skal bruge kroppen, synge og lege med redskaber. Vi øver grundmotorikken og udvikler vores sanser gennem leg. Men bedst af alt skal vi have det sjovt, hvor der er plads til alle. Kun én forældre/bedsteforældre pr. tilmeldt barn.

FULD FART FREM 2-5 år (8) Fredag kl. 16.30-17.30, Åby skole
Et hold for børn i alderen 3-5 år ifølge med én voksen. Vi skal synge, danse, hoppe, lege med redskaber og have det sjovt. Vi øver grundmotorikken gennem leg og sjov og der er plads til alle. Kun én forældre/bedsteforældre pr. tilmeldt barn.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen